Дадоха на съд Рамбо от Търново пребил бездомник

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу 25-годишен мъж за причиняване на телесни повреди на бездомник.

Обвинението срещу Калоян П. е за това, че на 26 юли тази година на ул.“ Кап. Петко Войвода“ в старата столица, на детска площадка, чрез нанасяне на удар с крак, умишлено, хулиганът причинил на Христо Я. средна телесна повреда.

В злополучния ден вечерта Калоян П., след като употребил алкохол, отишъл на детска площадка в кв. "Варуша". Там, на дървена беседка играели деца, а на около два метра от тях бил седнал пострадалият, когото малчуганите познавали като спокоен човек, който спи на улицата.

Обвиняемият се насочил към несретника и без причина го ударил по главата, след което започнал да му нанася множество силни удари с юмруци по лицето и главата, викайки: „Рамбо! Рамбо!“

От ударите Христо Я. паднал на земята, а обвиняемият продължил да го рита с крака в главата и тялото.

Ужасен от яростното нападение и многобройните удари, пострадалият само молел „Помощ, предавам се!“.

След като нанесъл жестокия и безпричинен побой, Калоян П. стъпил победоносно върху поваления и окървавен пострадал и сигнализирал на телефон 112 за мъж, който нападал деца. Извършителят на зверството е осъждан.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България