Дамла Джолбай се страхува от урочасване

Известната актриса Дамла Джолбай е родена през 1993 г., а от 2014 г. участва във филми и сериали. Младата турска звезда, която започна кариерата си с ролята на Демет в сериала „Мръсни пари, лъжлива любов“, по-късно стана известна с въздействащите си роли и в други успешни проекти, но от известно време отсъства от телевизионните екрани.

Тя пропусна един снимачен сезон, след като последният й проект не получи очакваното внимание и беше закрит твърде рано. Сега Дамла планира ваканция, а не работа. Актрисата обяви, че отново ще почива на Хиос, където обича да си зарежда батериите. „Островът е спокоен и тих, прекарвам ваканциите си там в заливите. Тази година вероятно няма да променя плановете си и ще отида отново“, призна звездата.

Актрисата, която няма търпение да се завърне на снимачната площадка за новия сезон, каза, че има няколко проекта, но не разкрива подробности, защото се страхува от урочасване. „Имам нови предложения, но много се страхувам от зли очи, така че засега няма да кажа нищо повече“, категорична е тя, обяснявайки, че има суеверни вярвания и се страхува. Дамла призна, че се опитва да се предпази от лошите намерения и завистта на хората като мисли положително.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица