Даниела Дариткова: Благодаря на премиера и на ръководството на ГЕРБ за номинацията да бъда председател на парламентарната група

Снимка: Архив

Благодаря на премиера и лидер на ГЕРБ, както и на политическото ръководство за номинацията да бъда председател на парламентарната група. Това каза обявената за председател на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Тя поясни, че е била предложена за поста от премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и от досегашния председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. „Искам да благодаря на премиера и лидера на ПП ГЕРБ за доверието, както и на политическото ръководство, защото номинацията дойде от тях. Приемам я с отговорност и съзнание за предизвикателствата, които ме очакват. Работата на председател на парламентарната група е организационно-комуникационно и вярвам, че с подкрепата на моите колеги ще мога да се справя с нея", обясни Дариткова.

Тя обясни, че е имало много номинации и всички са били обсъдени. Дариткова добави, че ще се стреми диалогичните опити на Цветан Цветанов и ще се опитва да намира здравия консенсус в Народното събрание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика