Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Мароканецът, задържан у нас за тероризъм, ще остане 90 дни в ареста

Лавров заяви, че ситуацията в Африн може да се реши чрез пряк диалог между Дамаск и Анкара

Спасителите на Преслав с екипировка от Швейцария

Адвокатите на Йоан Матев искат да бъде преместен в Софийския затвор Съдът даде ход на делото за убийството на Георги Игнатов

Григор дал 14 проби миналата година

Съдът отказа да освоби предсрочно братоубиец

Обществената трапезария в Търново ще работи без прекъсване цяла година

Румен Радев удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Бургаска учителка се нуждае спешно от кръв

Свлачище застрашава пешеходци и коли край Дебелец

ВСС прие оставката на Красимир Влахов

Даниела Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал, а „другарите” от БСП с лъжи и клевети елиминират достойните

Снимка: Светлана Василева

Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка е акт, който доказва това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област категорично се противопоставяме на опитите на БСП с манипулации, интриги, активни мероприятия да очернят колегата ни, затова призоваваме цетралното ръководство на партията да не приема оставката на Делян. Това каза на нарочна пресконференция днес областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че Добрев е доказан експерт и професионалист , политик достоен за уважение, затова колегите й от цялата област, 14-те общински ръководства на партията и симпатизанти са заявили пълната си подкрепа и застават зад него.

„Само така, заедно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „другарите” от БСП с лъжи и клевети да елиминират достойните. Убедени сме, че Делян ще докаже истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата битка”, каза още Савеклиева.

Тя призовава кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка след като политическата подкрепа за него е изчерпана.

Кметът на областния град на Благоевградска област д-р Атанас Камбитов също заяви подкрепа за Делян Добрев. „Деляне, оставката е достойна постъпка. Приемам я, но ако е поискана от хората, които са ти гласували доверие. В случая не е така. Не се поддавай на манипулации! Приятел си ми от много години и се гордея с това! Има още много какво да дадеш!”, бяха думите на д-р Камбитов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете