Спасиха две чужденки, изгубили се близо до Рилския манастир

Стотици на протест за седма поредна вечер в Барселона

Взривиха големи строителни кранове в САЩ (ВИДЕО)

Какво направили хакерите, след като видели доходите на 5 млн. българи?

Над 9 млн. лева са раздадени за дезинфекция на личните стопанства срещу чумата по свинете

Младеж е загинал, а трима са ранени при тежка катастрофа в Златица

Кристин Лагард: Брекзит ще се отрази на благосъстоянието на някои страни

Турция очаква САЩ да улеснят изтеглянето на кюрдските отряди от Северна Сирия, или ще възобнови операцията

Съседски спор за силна музика е причина за убийството в Лисец В селото тръгна подписка в подкрепа на стрелеца Валентин Василев

Как да преборим бедността предлагат трима учени “Не предполагай, а изпробвай” е мотото на лауреатите за 2019 г.

Владимир Тодоров, БАПК: Листовките за изпита по кормуване са пълни с безумици

Наказателният спецсъд ще заседава по делото срещу Баневи

Проф. Пламен Киров пред „Труд“: Лозан Панов прекали с опита за грубо вмешателство и натиск върху съдии Съвсем естествено министърът на правосъдието отказа да предложи кандидатура за главен прокурор

Производител на кори за яйца е източник на оцветени води с неприятна миризма в река Русенски Лом

Гърция мести 700 мигранти от остров Самос

Даниел Панов с голяма награда „Кмет на годината за мандат 2015-2019” за образование, младежки политики и спорт Настоящият приз е поредният за Панов и Велико Търново от националното онлайн допитване

Кметът на Велико Търново Даниел Панов стана носител на голяма награда в националното онлайн-допитване „Кмет на годината за мандат 2015-2019”. Инициативата и церемонията бяха организирани от Портала на българските общините Kmeta.bg. Панов е отличен в категорията „Образование, спорт и младежки политики”, в раздел „Голяма община”.

„Тази награда е за всички великотърновци, за екипа ми в общинската администрация, за колективите в детските градини и училищата, за всички организации и общественици, с които си партнираме в името на децата и младежите, в сферите на образованието и спорта. Велико Търново е град, който гордо пази традициите на Търновската книжовна и художествена школа още от времето на Второто българско царство. Именно заради това образованието винаги ще бъде основен приоритет в развитието на Старата столица, както и вървящите редом с просветата младежки политики и спорт”, коментира Даниел Панов.

Панов благодари на целия екип на Kmeta.bg, като подчерта, че медията е сред утвърдените в национален мащаб, че дава гласност на съвременното развитие на българските градове и населени места, на живота в тях, на мнението на хората.

Настоящият приз е поредният за Даниел Панов и Велико Търново от националното онлайн допитване. През миналата година кметът на Старата столица стана носител на голямата награда в категория „Общини с ин-витро програми”, а 12 месеца по-рано той получи голямата награда „Кмет на 2017 година”. През 2014 година Даниел Панов бе награден в категорията „Адекватна реакция при криза”, а през 2013 година – за развитие на туризма.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.