Подпалиха колата на адвокат в Монтана

Гранати от Втората световна откриха в монтанско село

Румен Радев разговаря с външния министър на Кралство Саудитска Арабия

Fibank награди Сани Жекова

Вижте какво реши Министерският съвет на 21 февруари 2018

Задържаха психично болен мъж, убил баща си

Късметлия падна пред влак, счупи само крак

Фандъкова: Правителството отпусна 151 млн. лева за реконструкция на централната градска част

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

Бойко Борисов: Столична община да помисли да направи скъпа зона в центъра Който иска да се разхожда с колата из града, да плаща повече, каза премиерът

Полицаи спряха от продажба 350 кг захарни и шоколадови изделия с изтекъл срок на годност

Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Президентът Радев наложи вето на Закона за КТБ

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Данъчните в Търново продадоха на търг имущество за почти 400 000 лева

На територията на седемте области в ТД на НАП Велико Търново са реализирани 1 047 050 лева приходи от продажбата на имущество на длъжници след проведени 311 търга. До момента, от началото на 2017 г. публичните изпълнители от старата столица са насрочили общо 127 търга за продажба на имоти и движими вещи на длъжници. Проведени са 112 търга и равносметката е – 397 000 лв., постъпили в хазната след приключването на търговете.

Последният по-значим търг, донесъл 133 400 лв. постъпления, е от края на август и касае продажбата на 110 дка земеделски земи в близост до р. Дунав. Собственикът му е физическо лице от крайдунавски град. Той задлъжнял с над 200 000 лв. и това е причина за обявяване на имота. След продажбата на търгът е частично погасен.

Предстои търг за продажбата на атрактивен имот-двуетажна мансарда в центъра на Варна, собственост на великотърновски длъжник.

“Законодателят е предвидил възможността длъжникът да спре търга, докато тече огледа. Условието е да заплати 20 % и да декларира, че в рамките на 6 месеца ще погаси всички свои задължения. Чл.222а от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс /ДОПК/ регламентира основанието за спиране на принудителното изпълнение”, обясняват от приходното ведомство в старата столица.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете