Дара е секси „Богиня“ в ново видео

Кадър от видеото на „Богиня“.

Певицата в момента е на турне в САЩ

Поп звездата Дара в момента се радва на внимание на публика от цял свят, след като корейската суперзвезда KAI направи своя адаптация на парчето й „Mr. Rover“. K-поп обществото коментира в социалните мрежи и се надява за колаборация между нея и KAI. Едновременно с това Дара е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал. Вчера бе премиерата на новия проект на изпълнителката, озаглавен „Богиня“.

Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм, които го класират сред претендентите за нов летен хит. Създадено e по време на една от творческите сесии в студиата на „Вирджиния Рекърдс“, като негови автори са самата Дара и румънският музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun), който работи активно с Chris Tarcea (Monoir).

„Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студио, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват,“ споделя Дара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица