Дара и Гери-Никол лицемерничат пред камерите

Брюнетката е подела война срещу някогашната си приятелка

Доста се спекулира по темата дали двете певици, станали сензация  сред тийнейджърите - Дарина Йотова, по-известна като Дара, и Гери-Никол - са приятелки или враждуват. Многократно двете се правиха на първи дружки по светски събития, но хората в обкръженията им твърдят, че съвсем не са такива.

„Истината била, че пред камерите и прожекторите дамите просто се отдавали на лицемерие. После всичко избивало в песните им – там мацките по заобиколен начин се нападат една друга и си натриват носовете коя е по-по-най, тъй като са яхнали една и съща музикална вълна“, твърди HotArena.

След като Дара се „обеси“ иронично на колана от роклята на Гери-Никол (аутфит, в който блондинката се появи на хип-хоп наградите) и след като се разшумя, че Гери е имала мераци към настоящото гадже на Йотова – Константин Трендафилов с псевдоним Папи Ханс („Кекс“), брюнетката е подела публична война срещу някогашната си приятелка, твърди електронното издание.

Миналата седмица излезе парчето на Павел и Венци Венц, в което се вмъква и Дара – „Срещу мен“. Чрез текста компанията се обръща срещу хейтърите, които не спират да злословят по техен адрес. В един от куплетите Павел пее: „Сигурен съм, ‘щото знаеш к‘во. Ня‘а как да видиш бургаско фиаско. Не знам за Гери и за Наско, ‘ма за нас да говорите е педерастко“.

Не става ясно какъв е целият контекст и защо са замесени имената на Гери-Никол и Атанас Колев, но не изглежда да е от солидарност и защита. Ако Дара и Гери бяха приятелки, то първата нямаше да бъде съгласна в песента, в която участва, да фигурира подобен текст.

Неотдавна рапър от Варна, откъдето родом са също Дара и Гери, оплю иронично в своя песен по-горе споменатите лица, с изключение на Йотова. Може би този казус е засегнат в песента, но масовата аудитория едва ли ще долови откъде идва всичко. И така цитатът съвсем спокойно може да се възприеме като обидна закачка, насочена към участничката в „Като две капки вода“. Както и към Наско, който Яката дупара върло защитава, откакто Мария Илиева го отлъчи от шоубизнеса.

Няколко дни по-рано Дарина публикува в инстаграм снимка с Криско. Срещите им по работа са все по-чести, докато Гери скандално прекрати професионалните си отношения с габровеца. Колев също не може да си позволи да има допирни точки с хитмейкъра, тъй като Кристиян и бившата продуцентка на Колев - Мария Илиева, са много добри приятели и той зае нейната страна при раздялата. Нова звездна двойка изгря на хоризонта!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица