Датската управляваща партия иска безработните да чистят улиците

Управляващата Датска либерална партия предлага безработните да бъдат карани да чистят улиците на столицата Копенхаген от цигарени фасове, стари бутилки и други боклуци, оплаквайки се, че столицата се превръща „в сметище“ през лятото, пише The Local.

„Предлагаме да изберем 500 от местните 16 хил. безработни да бъдат поставени на дейности, които ще продължат до есента“, заяви кандидатът за общински съветник от партията на тазгодишните избори Сисилия Льонинг-Сковгаард. „Целта е по-голямата част на града да остане чиста и подредена“, добави тя. Според нея тези, които получават помощи за безработни трябва да допринасят с нещо за обществото в замяна на парите, които получават.

Според политика това ще отдели тези, които наистина не могат да си намерят работа от тези, които просто искат да не вършат нищо.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ЕТО , ТОВА Е ЕДНА ПОЛЕЗВА ИНИЦИАГИВА , КОЯТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖИ В БЪЛГАРСКИТЕ ГРАДОВЕ ..ОСОБЕНО В ТЕЗИ , КЪДЕТО ЦИГАНИЯТА Е ОГРОМНА , А МРЪСОТИЯТА НИ ЗАТРУПВА .И НИКОЙ ТУК ДА НЕ ТЪРСИ ПРОЯВИ НА РАСИЗЪМ , И ПОДПОМАГАНИТЕ СОЦИАЛНО ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА СИ .В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ТУНЕЯДЦИ , А ОСТАНАЛИТЕ ОТ ПОТЪРПЕВШИ .

    1. ти глей как сега ще наскачат носителите на либералната ес демокрация – зелените да обяснят, че това са фашистки практики….

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.