Двама пияни и един надрусан шофьор са в ареста за денонощие

Снимка: Архив

Двама водачи, употребили алкохол са установени в областния град и Г. Оряховица. Тази нощ в 03,45 ч. при проверка на лек автомобил »Нисан Примера», управляван от 34-годишния П. Д. от Павликени, е установено, че водачът е употребил алкохол. При проверка с техническо средство, апаратът е отчел 2,07 промила.  Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Снощи в 22,45 ч. на кръстовище в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «ДЕУ», управляван от 46-годишния П. П. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.50 промила. П. П. е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР. По двата случая са образувани бързи производства.

Снощи в 19,30 ч. служители на Пътна полиция спрели за проверка лек автомобил «Ауди», управляван от 21-годишния С. Д. от с. Овча Могила. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества апаратът е отчел положителна реакция на канабис. С. Д. е задържан за срок до 24 часа, като се води досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право