Две жени са ранени при автосблъсък на червен светофар в Монтана

Снимка: Архив

Два леки автомобила се удариха на кръстовище в Монтана. При катастрофата са ранени две жени, едната от тях е била зад волана на една от колите, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Пътно-транспортното произшествие е станало в понеделник към 18,00 часа на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Димитър Подвързвачов".

"Форд Фокус", управляван от 36-годишната Илияна Л. се сблъскал с "Опел Астра", шофиран от 22-годишния Георги И. При удара е пострадала жената водач, която е настанена в ортопедично отделение на областната болница с данни за счупена пубисна кост, без опасност за живота.

19-годишна пътничка в „Опела” Даниела П., която е със счупена китка на дясната ръка и травма на левия крак, е прегледана в здравното заведение и е освободена за домашно лечение. В болницата са били прегледани и другият шофьор и 17-годишен пътник в „Опела”, които нямали средни или тежки телесни повреди.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Монтана. Според пазителите на реда катастрофата е станала заради преминаване на червен светофар от водача на „Опела”. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони