Агенция по вписванията: Нарушаването на работата на Търговския регистър не е свързано със злонамерена външна намеса или с инцидент в киберпространството

Търговският регистър започна поетапно да работи

Обявиха двудневен траур в Генуа

Църквата чества Успение Богородично

Президентът на Южна Корея иска да създаде общо икономическо пространство с КНДР

Днес отново слънце с максимални градуси между 30° и 35°

Земетресение с магнитуд 4,4 по Рихтер в южната част на щата Калифорния в САЩ

Полицията е обискирала три адреса след атаката край парламента в Лондон Нападателят е британски гражданин от чуждестранен произход 

Потвърдена е смъртта на 31 души в рухналия мост край Генуа

Трус от 4,9 по Рихтер разлюля Южна Италия

Освободените от Турция двама гръцки военни са пристигнали в Солун с премиерския самолет

На 15 август 2018 да почерпят

Когато “зелените” правят кочина Защо е позволено „еколозите” да летуват на „Корал”, щом го затрупват с боклук

Не е било възможно да се предвиди срутването на моста в Генуа

Христо Иванов заложил „бомбата“ в Търговския регистър Бившият правосъден министър оставил стратегическото звено без резервен център

Двоен ръст на новите клиенти на газ

Битовите абонати на „Овергаз Мрежи” надхвърлиха 60 000 домакинства

Над 3300 домакинства са газифицирали жилищата си през 2016 г. Това е почти двоен ръст спрямо предходната година, съобщи “Овергаз Мрежи”. Най-голям е броят на новите потребители в София – над 1700.

Домакинствата, клиенти на компанията, вече надхвърлят 60 хиляди в цялата страна. Един от стимулите за тях е по-ниската цена на природния газ спрямо алтернативните енергоизточници. Друго предимство е възможността 20% от инвестицията им да се покрият по програмата за енергийна ефективност DESIREE Gas.

Газифицираните жилища у нас са най-често с площ 70-90 кв. метра. За декември 2016 г. те са платили за отопление, готвене и топла вода средно по 113 лева.

От началото на годината един киловатчас енергия от синьо гориво в бита струва 7,6 ст. Цената на тока е 21,4 ст./кВтч, а на нафтата за отопление – 20,8 ст./кВтч.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.