Двубои и кражби започват в „Гласът на България“

В продължение на няколко седмици зрителите слушаха кандидатите за тазгодишното издание на „Гласът на България“ и залагаха кой от тях ще намери място в някой от отборите на четиримата треньори. А изборът съвсем не беше лесен, тъй като новият сезон предизвика някои от най-добрите български и чуждестранни изпълнители да покажат таланта си на сцената на музикалното шоу.

Над 100 души пяха на кастингите на тъмно, но само 48 получиха шанса да изберат с кой треньор искат да работят и да се борят за финалите и първото място. А Камелия, Графа, Поли Генова и Иван Лечев направиха всичко възможно, за да привлекат при себе си най-добрите сред кандидатите. Те не пестиха никакви усилия, правиха си всевъзможни номера, играеха остро, мръсно, смешно и емоционално, само и само да убедят желания от тях кандидат да заложи на техния отбор.

За разлика от миналата година, когато кандидатите се колебаеха дали да изберат Камелия за свой треньор, този сезон тя беше във вихъра си. „Новият Васил Найденов“ Никола Чочев, най-добрата приятелка на Симона Заговора - Никол, или българската Адел, както вече я определят потребителите в социалните мрежи, Ягода Тренева, както и родната Zaz Гергана Великова нямаха нужда от много време, за да посочат фолк звездата за човека, на когото се доверяват, за да ги изведе до финала. Да не забравяме, разбира се, и дъщерята на покойния Коста Цонев - Теодора, която се надява чрез участието си в „Гласът на България“ да затвори драматичния период в живота си и да започне новия етап от него.

Рок легендата Иван Лечев пък се оказа толкова желан от талантите, че на някои добри изпълнения дори не се обърна, за да не запълни прекалено бързо отбора си. И все пак той първи си избра екипа, след като 12-те му изпълнители бяха избрани. Лечев се надява, че ще грабне короната на победителя за втора поредна година, а оръжията му за първото място не са едно или две. Джазменката Анна Азатян, в която се влюбиха голяма част от аудиторията, се довери на Мастера. Същото направиха и трио „Тринити“, които вече са познати на зрителите като българските Destiny's Child. Уникалните тембъри на Александър Христозов и Ния Петрова също предизвикаха завистта на останалите треньори. А Рафаел Пашалов също направи огромно впечатление на треньорите.

Тази година Графа също е с твърда заявка, че няма да изгуби и победата му е сигурна. А оръжията, с които ще се бори, съвсем не са безобидни. Вокалистът на „Фънки миракъл“ Симеон Желязков, финалистът от детската „Евровизия“ Иван Стоянов, нетипичната Мария Пашалийска, която разпределя времето си между работата като санитар, певица и студентка по ветеринарна медицина, развълнуваха не само треньорите, но и зрителите на „Гласът на България“.

Въпреки че започна разочароващо, Поли Генова бързо навакса със запълването на отбора си. Рускинята Анастасия Белявская, която е финалист и в руското издание на формата, Виктория Динкова, която едновременно разплака от радост и от мъка зрителите, заради драматичната си история; човекът-глас Момчил Степанов, който освен певец е и сред най-добрите ни дублажисти. И да не забравяме „българския Джъстин Бибър“ в лицето на Соня Георгиева.

И четиримата треньори вече са готови за следващия етап от войната - вокалните двубои. Там те ще разпределят изпълнителите си в двойки, които ще се надпяват на сцената и ще покажат най-доброто от себе си, за да продължат напред. А всеки, който отпадне, ще попадне под прицела на останалите треньори и ще може да бъде откраднат в друг тим. Поли, Графа, Камелия и Лечев имат право на по две кражби и със сигурност ще заложат на тези изпълнители, с които да си осигурят още един шанс за победа. И за така желаната корона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл