Дебатът ГЕРБ-БСП се отлага

„Екипът на БСП предлага лидерският дебат между Корнелия Нинова и Бойко Борисов да бъде очи в очи. Неприемливо е за нас да се смесват формите – експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България“, обявиха от „Позитано“ 20.

„Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен. Корнелия Нинова е готова и чака- когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми“, гласи позицията на левицата.

„Разговарях с г-жа Нинова по телефона преди минути и тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои“, посочи в своя позиция председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„За пореден път заявявам, че приех в първата част на дебата, в отделен модул, да спорят екипите на ГЕРБ и БСП. Съгласих се на пряк дебат между мен и г-жа Нинова във втора част, в абсолютно отделен модул. Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа“, добавя Борисов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Нашата мила родина е обречена да бъде управлявана от бандити, мутри, лъжепатриоти и „антикомунисти“. Всички са си осигурили алиби за безрезервна преданост към страната България. Ще си позволя да коментирам „антикомунисти“ и техните представители. Евгени Михайлов-най злъчния и жесток критик към комунистите и агентите на ДС. Мина през няколко партии и е готов да смени още толкова за да влезе в парламента, като народен представител. Даже в момента е водещ на листата на партията на бивш агент. Направете си сами изводите за морала на този човек. Относно споменатия агент, мисля че единствено е работил за България когато е бил действаш такъв в миналото. Сега пак е агент но на Турция-МИТ и не го крие. Методи Андреев, вече трети мандат народен представител в три различни партии- и този народоостъпник ми говори за патриотизъм. ББ е изключителен демагог и хамелион на тема поведение , от партиен член-върл антикомунист, отричащ всичко от миналото си. Бати Бойко , ами Корнелия преди 10.11.1989 година не е членувала в БКП, а ти я наричаш мръсна комунистка. Ако това не е падение, здраве му кажи. Измислихте понятието агенти на ДС и маниполирахте доста дълго народа, а през това време опостошихте България. Сега вече не правите нито одит на прехода нито толкова често използвате старите понятия. Този народ започна да отрезнява и това което Ви служеше за манипулация вече не важи. Не ви чака добро, като и Българи де. Бог да отрезви народа и да поиска възмездие от изменниците на РОДИНАТА.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.