Дебютът на Григор Димитров на турнира в Куинс на живо по Mtel Sport 1

Труд

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо първия двубой на Григор Димитров от турнира на тревни кортове в Куинс. Българинът, който е поставен под номер 6 в схемата, ще се изправи срещу американеца Райън Харисън, който е 41 в световната ранглиста. Мачът се очаква да стартира около 16:00 часа, като освен в ефира на спортния канал, ще се предава в реално време и на Facebook страницата на телекома.

До момента двамата са се срещали 3 пъти, като Димитров има аванс от 2 на 1 победи в директните двубои срещу 41-ия в света. При успех днес първата ни ракета ще играе срещу победителя в мача между французина Жулиен Бенето и представителя на домакините Джеймс Уърд.

Поставен под номер 1 в състезанието е британецът Анди Мъри, а списъкът с фаворите се допълва от Стан Варвинка и Милош Раонич, поставени под номер 2 и 3. Последният ще бъде потенциален противник на Григор Димитров при класиране на четвъртфинал.

Mtel Sport 1 ще следи всичко най-интересно от надпреварата в Куинс, предавайки в реално време по четири двубоя на ден. Първите мачове са с начален час 14:00 часа, а последните ще започват около 20:00 часа. Полуфиналите на турнира ще бъдат в събота от 15:30 и от 18:00 часа, а мачът за титлата ще се играе в неделя от 16:00 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена