Девите да избягват инвестиции, а Овните - семейни кавги - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Трудности в отношенията с ваши роднини са причина в почивния ден да закъснеете за работа и да търпите критика, но имате възможност да отхвърлите задачите си в срок, стига да не сте пропуснали важна делова среща. Предупредете вашите колеги, ако имате насрочени срещи. Нека деловите ви партньори ви изчакат. Не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша полза. Намерете пътя към сърцето на партньора си, мили жени, ако сте го отдалечили от себе си, заради непрекъсната си професионална заетост. Вечерта се приберете навреме от работа и пригответе вкусна вечеря, сипете чаши червено вино и се отдайте на приятна раздумка и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Справяте се отлично с планираните за почивния ден цели. Бъдете коректни към вашите колеги, помогнете им ако видите, че се затрудняват със задачите си. Предотвратете назряващ скандал. На работното място сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност. Очаквайте подобряване на финансовото състояние. В отношенията с любимия ви бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, особено ако ви посети на вашето работно място. Не изневерявайте! Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Несемейните да бъдат предпазливи в сексуалните си контакти.

БЛИЗНАЦИ

Въоръжете се с търпение в почивния ден и не се опитвайте да изпреварвате времето. Заемете се само с тези задачи, които отговарят на вашите знания и професионални възможности, съгласно повелята на ретроградния Меркурий и на годината на Уран. Ще заслужите похвали. Преумората няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с вашите колеги. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за определяне дата за годеж и брак. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РАК

Предложенията ви ще бъдат възприети с лекота, ако сте на работното място, въпреки почивния ден. При хората, работещи в производствената сфера не са изключени проблеми със заплащането. Работата ви спори. Нямате повод за притеснение. От сутринта не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако преценявате думите си. Въпреки деловата ви заетост, мили жени, създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни с брачния си партньор. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. Те ще стабилизират отношенията ви.

ЛЪВ

Денят е почивен, наситен с неочакваности и емоции и ви обещава признание, успех, както и върхови постижения на работното място. Личните и професионални отношения са хармонични и ви зареждат със сили. Бъдете концентрирани в работата си, ако имате да отхвърляте неотложни задачи. Не са изключени разходи. Напрегнатия ден не ви помага да се откъснете от това, което ви предстои. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. Бъдете тактични.

ДЕВА

Днес, в почивния ден сте орисани да блестите с вашите знания, умения, професионализъм и толерантност и да вбесявате по-малко знаещите и най-вече ленивите Това си силните ви качества в този ден. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. При необходимост поискайте финансова помощ или кредит. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате и сами, мили дами. Бъдете отговорни към работата си, но и към семейството си. Не очаквайте любимите ви хора да правят непрекъснати компромиси. След като взаимно докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ВЕЗНИ

Пред вас е поредният успешен почивен, но за мнозина и работен ден, в който имате шанс да сбъднете мечтата си за професионален успех и финансова стабилизация. Бъдете готови да се заемете с допълнителна работа. Изяснете отношенията си с вашите делови партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работите активно, но е възможно и да получите любовно признание. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

СКОРПИОН

В почивния ден поднесете на вашите колеги интересната идея, която имате, но не бъдете агресивни, ако не я приемат веднага. дай им време. На околните не допада вашето умение да се справяте с привидно неразрешими проблеми, но ще получите признание и похвала. Не се притеснявайте за финансите си. Имате начин да си осигурите приходи. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия, ако сте закъснели за пореден път. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията им. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Ще победите вашите неприятели, които така са се вживели в завистта си, че в почивния ден не престават да подценяват знанията ви, да ви нагрубяват и да се опитват да блеснат във вашата светлина. Бъдете търпеливи. Не спорете с колегите си в опит да им докажете, че вие сте успяващите, защото ще ги озлобите още повече. Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата към партньора си, днес го сторете, за да изживеете незабравими интимни мигове в леглото.

КОЗИРОГ

Сутринта в почивния ден сте в чудесно настроение. Изпълнени сте с желание да се докажете като професионалисти. Очаква ви ден изпълнен с разбирателство и хармония и с възможност да се изявите на вашето работно място. Ако се занимавате с търговия ще жънете успехи. Разрешете финансови проблеми. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани скоро от нежелана бременност.

ВОДОЛЕЙ

През целия почивен ден ви се иска да се скриете от света. Въпреки, че късметът не е с вас според очакванията ви, успехът ще ви споходи задължително, ако сте отговорни към служебните си задачи. Прибързаността е забранена, а и Меркурий е ретрограден. Постарайте се да не давате заеми или пари за благотворителност. Време е да помислите за почивката си, мили делови жени, и да заведете любимите си хора или брачните си половинки на ресторант. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си и на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

РИБИ

Заемете се от сутринта на този почивен ден със задълженията си и не се разпилявайте в странични занимания и разговори, за да не се окажете наказани за несправяне с работата. Ако се налага да уреждате кредитиране на собствен бизнес, проведете планираните делови срещи и разговори. Не планирайте среща с настойчиви да искат хора, решили че могат да бъдат ваши бъдещи партньори. Настъпил е момента да решите дали да съхраните брака си, мили жени, ако вече не издържате и сте засегнати от поведението на партньора си, който отказва да ви подкрепи в професионалните ви стремежи. Може би не му достига вашето внимание.

Коментари

Задължително поле