Дейвид Харбър публикува телефонния си номер

Актьорът иска да обедини нуждаещите се от помощ

Екранният шериф Хопър помоли феновете си да споделят как прекарват времето си в карантина

В трудни времена звездите търсят възможности да се доближат до феновете си, а Дейвид Харбър, известен с ролята си на шериф Хопър в сериала "Много странни неща", отиде по-далеч от останалите. Преди дни той публикува телефонен номер в профила си в Instagram, на който всеки може да изпрати съобщение и да каже как прекарват времето си в карантина.

Това предложение, направено точно в средата на пандемията на коронавирус, показва колко актьорът съчувства на другите и се опитва да намери начини да обедини онези, които се нуждаят от помощ. Харбър призова да не му изпращат обяснения в любов към сериала „Много странни неща“, а да разкажат какво правят хората, как стоят нещата с работата и парите им или просто да споделят своите преживявания, който неизбежно са свързани със ситуацията в света.

Дейвид отбеляза, че поради големия поток от обаждания той няма да може да отговори на всички, а някои съобщения вероятно дори няма изобщо да може да види, но подчерта, че „ще се опита да събере база данни от фенове и приятели, за да намери начини да ги свърже един с друг и да помогне на приятелите си в бъдеще."

Следващата поява на Харбър на екраните се очакваше във филма "Черна вдовица", но премиерата на филма беше отложена и все още не се знае кога феновете в крайна сметка ще се срещнат с Червената гвардия. Заснемането на четвъртия сезон на "Много странни неща", в който актьорът ще се върне в ролята на Хопър, също е замразено за момента заради коронавируса.

Коментари

Задължително поле