Дейзи Ридли води люта битка с баща си

Психологически трилър

Актрисата изпълнява главна роля в „Дъщерята на блатния крал“

Преди дни се появи трейлър на филма „Дъщерята на блатния крал” с участието на Дейзи Ридли, Бен Менделсон и Гарет Хедлунд. Ридли играе жена на име Хелена, която живее обикновен живот със съпруга си (Хедлунд) и малката си дъщеря (Бруклин Принс). Хелена обаче пази страшна тайна. Факт е, че баща й е отвратителен маниак с прякор Блатния крал (Менделсон). Дълги години Хелена и майка й живеят с него в пуста, гориста местност.

Когато бащата на Хелена бяга от затвора, героинята на Ридли е принудена да намери сили да се изправи срещу вътрешните си демони и мъжа, който някога е бил идол в живота й. Хелена трябва да се противопостави на краля на блатото, докато той започва да преследва нея и семейството й. За да спечели, героинята ще трябва да използва уменията и знанията, на които баща ѝ я е научил.

Режисьорът Нийл Бъргър описва филма си като „напрегнат психологически трилър“ за семейни проблеми и сблъскване с миналото. Филмът е базиран на едноименния бестселър на Карън Дион.

Актрисата Дейзи Ридли изгрява на световната сцена с участието си в "Междузвездни войни: Силата се пробужда". В епизод VII на сагата тя се справя чудесно с главната роля на вехтошарката Рей. Ридли е родена на 10 април 1992 г. в един от най-старите и най-тузарски квартали на Лондон – Уестминстър. Майка й работи в банка, а баща й е фотограф, който на младини се пробва в актьорската професия. Дейзи е най-малката от пет дъщери. Една от сестрите й е модел, а друга е музикант. Актрисата все още живее с родителите си в Лондон. Има куче на име Мъфин.

За ролята си в „Междузвездни войни“ се явява на пет прослушвания в продължение на седем месеца. В началото не е обнадеждена, че ще се получи, но на последния кастинг усеща, че е близо до успеха. През 2010 г. завършва актьорско училище със специалност музикален театър. Скромният й опит включва участие в няколко британски тв сериала. На въпроса коя е любимата й локация от снимките на Star Wars отговаря: „Вероятно Абу Даби, макар че бе невероятно горещо. Там бяха първите снимки и моето бойно кръщение. Да попаднеш сред декорите, всички тези роботи и странни същества – усещането е невероятно!“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино