Делегатите на 49-ия Конгрес на БСП преименуваха коалицията на „БСП за България“

Делегатите на 49-ия Конгрес на БСП приеха коалиционната рамка на партията. За“ рамката гласуваха 400 делегати, „против“ – 0, „въздържали се“ – 1, с което тя бе приета. Партийният форум реши да преименува коалицията „БСП лява България“ на „БСП за България“.

Делегатите упълномощиха председателя на БСП Корнелия Нинова да води преговори с коалиционните партньори. Председателят на Комисията за коалиционната рамка за участието на БСП в изборите Георги Гергов посочи, че коалиционните партньори не носят това, което от БСП са очаквали.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. ” БСП за БЪЛГАРИЯ ” ! ЕДНО ХУБАВО ИЗРЕЧЕНИЕ , КОЕТО ПОРАЖДА КУП МИСЛИ , ЕДНА ОТ ДРУГА ПО ХУБАВИ И ИНТЕРЕСНИ…. .И ИНТРИГУВАЩИ !!! ЗНАЧИ ОТ ДНЕС БСП ЩЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ВЕДНАГА СЛЕДВА ВЪПРОС А .ДО ДНЕС СА КОГО БСП Е РАБОТИЛА ? ЗА КОЯ ДЪРЖАВА И ЗА КОЙ СЪЮЗ ? С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ЧУЯ ОТГОВОР , КОЙТО СИГУРЕН СЪМ СЕ ИНТЕРИСУВАТ И ДРУГИ БАЛАМУРНИЦИ КАТО МЕН .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.