Делио Роси на "Герена", Митов бесен

Делио Роси се превърна снощи във фаворит за треньорския пост в "Левски". Италианският спец дойде спешно в София във вторник, а не изчака за среща собственика на "сините" Спас Русев в Рим, както е била договорката им. Впоследствие босът заведе Роси на "Аспарухов", за да може кандидатът да разгледа клубната база на тима. По всичко личи, че бившият треньор на "Лацио" изравни шансовете с израелеца. Въпреки, че часове преди да посети "Герена", кандидат номер 1 за "Левски" Аврам Грант бе категоричен:

"На 99% аз поемам "сините"."

Това израелският спец е казал пред сайта "Гана Сокър".

"Има само няколко точки, които да бъдат изгладени, но съм сигурен, че ще завършим сделката - добави Грант. - Вече съм в Лондон и чакам развитие."

Разговорите с именитите треньори вбеси Николай Митов. Наставникът се качи в колата си след вчерашната тренировка на тима и с мръсна газ избяга от тълпата чакащи го журналисти на "Герена".

Вместо Митов, говори спортният директор Даниел Боримиров.

"Когато влезете в скъп ресторант и разгледате менюто, не е задължително да си поръчате, нали?!", коментира шефът.

Митов пък явно търпи унизителното за него положение за да бъде уволнен и да вземе 3 заплати неустойка. А заради заплетения треньорски възел и играта на тронове, „Левски“ може да бъде воден от неговия асистент Асен Букарев срещу „Верея“ в събота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ