Демет Йоздемир за Джан Яман: Обичам го и държа на него

Снимка: Инстаграм/Демет Йоздемир

Турската актриса и модел Демет Йоздемир взе участие в едно от най-гледаните италиански телевизионни предавания "Verissimo" на Kanal5, докато е на посещение в страната, където говори за сериала "Свободен дух" (Erkenci Kuş), който набра популярност в Италия. В романтичната комедия тя си партнира с известния актьор Джан Яман, с когото имаше връзка, а по време на интервюто тя сподели, че с него се разбират прекрасно. 

"Имаме отлични отношения с Джан Яман, филмът беше страхотно преживяване с него. Пожелавам му успешна кариера. Ние сме приятели. Той е човек, изпълнен с ценности, когото много обичам, въпреки че не се виждаме много често. Той е човек, на когото много държа", каза красавицата.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne güzel ev sahibiydiniz , ne güzel tanıştık ☺️çok teşekkür ederim ..❤️ #italy Tekrar Görüşmek üzere

Публикация, споделена от Demet Özdemir (@1demetozdemir) на

Актрисата разказа за детството си и подчерта, че дължи успеха си на стабилното си семейство. Демет Йоздемир сподели подробности и за личния си живот и вмъкна, че би искала да стане майка. "Не съм с никого. Вече го казах в Турция, казвам го много пъти. Ще дойде време, когато ще съм напълно влюбена и няма да мога да го скрия. Но когато кажа, че няма никой, това означава, че наистина сега

няма никой до мен."

Красавицата разкри, че за нея любовта на феновете й означава много.

Коментари

Задължително поле