Дениз Чакър застрашена със сваляне от екран

Актрисата скочи срещу забрадените в Турция жени

Дениз Чакър (позната на българските зрители с емблематичното си превъплъщение на Ферхунде в тоталния хит "Листопад" и с ролята си на Ифет в едноименния сериал) и Еркан Петеккая, който публиката помни от редица мелодрами като "Твоят мой живот", "Любов назаем", "Памуковата принцеса" и др., оглавяват най-новата поредица на турския канал FOX - “Gain” /Печалба/.

Снимките на обещаващата тв сага стартираха през ноември. Тогава Дениз Чакър сподели, че има големи очаквания от партньорството си с Еркан Петеккая. Актрисата пое новата роля, след като заради пиянски скандал, в основата на който беше тя, бе изгонена от проекта "Без бандити светът е невъзможен", в който се снима в продължение на три години в главната роля. Наскоро обаче

актрисата бе замесена в пореден скандал

Заедно с двама приятели, подпийналата Дениз била засечена от папараци в кафене в един от търговските центрове в Истанбул. На съседната маса седели група жени с хиджаб (забрадка или друг вид покривало за глава, носено от мюсюлманки). Изведнъж Дениз Чакър се обърнала към тях и изкрещяла: "Тук не е Саудитска Арабия, какво правите тук! Как може да носите забрадки в кафене!" Жените били шокирани и я помолили, да не им говори с този тон.

Приятелите на Дениз Чакър и персоналът на кафенето се опитали да я успокоят, което още повече разгневило известната актриса. Компанията й едва успяла да я измъкне от заведението.

След като тази новината се разпространи от турските медиите, мениджърът на Дениз Чакър - Седа Сертбаш направи изявление, с което се опита да опровергае инцидента, като подчерта, че явно забрадените жени са припознали известната турска актриса.

Въпреки това жените в хиджаб, не възнамеряват да забравят този скандал, написали са жалба до полицията, в която настояват Дениз Чакър да бъде наказана за обида на човека и вярата. Според тях, те имат доказателства, че това наистина е била Дениз Чакър. Молбата им е прехвърлена в прокуратурата.

Ако всичко това се окаже вярно, тогава по-нататъшното участие на Дениз Чакър в новия сериал е под въпрос. Заради този скандал, продуцентите могат да я уволнят и вземат друга актриса за главната роля. Въпреки, че две серии вече са заснети, те имат възможност да изрязват сцени с участието на Чакър и заснемат нови - със заместничката й, без излишни разходи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали