Ден за размисъл в осем населени места преди частичните избори за кмет на 20 май 2018 г.

В осем населени места днес е ден за размисъл преди частичните избори за кмет на 20 май 2018 г. Кмет ще избират жителите на Макреш, област Видин. Кандидатите за поста са: Митко Антонов, издигнат от БСП; Николай Ненчев, издигнат от ГЕРБ; Цветомир Николов, от Инициативен комитет и Веселин Велков, от Инициативен комитет.

Избори ще се проведат в кметство Криво поле, община Хасково, област Хасково. Кандидатите за кмет на кметството са: Андрей Гаджев, издигнат от ПП ГЕРБ и Асен Христов, издигнат от Движението за права и свободи – ДПС.

Избирателите на кметство Лясково, община Добричка, област Добрич също ще гласуват за кмет. Кандидатите за поста са: Захари Асенов от ПП ГЕРБ, Божко Божков от Земеделски народен съюз и Костадин Куртев от БСП.

Жителите на кметство Мост, Община Кърджали, област Кърджали също ще си избират кмет. В надпреварата участват двама кандидати: Емин Исмаил от ПП ГЕРБ и Лятиф Расим от ДПС.

Двама са и кандидатите за кмет на село Семчиново, община Септември, област Пазарджик. В изборите ще участват Димитър Джамов от ДПС и Пламен Темелков, издигнат от Инициативен комитет.

Избори ще се проведат и в кметство Галиче, община Бяла Слатина, област Враца. Кандидатите в надпреварата са: Страхил Стоянов - ПП ГЕРБ, Николай Банков - ВМРО – Българско национално движение и Веселин Георгиев Тушинов – БСП.

Жителите на кметство Маломир, община Върбица, област Шумен, също ще избират кмет на населеното място. Кандидатите са двама: Деян Чолаков от ПП ГЕРБ и Алдин Чолаков от ДПС.

Ще се проведат избори за кмет на кметство Миланово, община Велики Преслав, област Шумен. Кандидатите за поста са двама: Хасан Хасанов, Салим Ахмед, ДПС.

Изборите ще се започнат в 7.00 часа на 20 май 2018 г.

Коментари

Задължително поле