Ден на кариерата "Trained in GermanY" ще се проведе на 14 юни в Пловдив

Изложение "Trained in GermanY!" ("Кариера с немски език") ще се проведе на 14 юни (сряда) в Дома на културата "Борис Христов" в града под тепетата. Денят на кариерата се организира от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) съвместно с Alumniportal Deutschland, "Гьоте-институт България" и Посолството на Федерална Република Германия у нас и е част от календара със събития в рамките на Седмиците на немския език в България (Wochen der deutschen Sprache in Bulgarien).

Кариерното изложение е насочено към всички, които владеят немски език или са завършили част от обучението си в Германия и желаят да се свържат пряко с големите немски работодатели в България.

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) смята възможностите за кариера в Пловдив за немско говорящи специалисти за изключително добри, тъй като в региона са се установили десетки германски фирми от различни клонове на индустрията и аутсорсинга. Това прави търсенето на персонал с немски език все по-голямо.

Именно това е и причината предстоящият кариерен форум в Пловдив да се наложи като толкова успешна платформа за създаване на

преки контакти между немски фирми или български компании с бизнес в Германия и млади професионалисти, владеещи немски език, свързани с немска институция или завършили образованието си във Федералната република.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – [email protected] И [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони