Саудитска Арабия разреши откриването на киносалони през 2018 г.

СИПРИ: През 2016 г. обемът на световния оръжеен пазар бележи увеличение за първи път за последните пет години

Изчезнаха 2 тона слънчогледов шрот от склад в Полски Тръмбеш

Автобус на градския транспорт се запали в София

Контрабандни цигари иззе полицията от хранителен магазин в Търново

Руска хакерска група е атакувала 14 банки в САЩ и три в Русия за година и половина 

Деца от търновско училище подготвят подаръци за свои съученици сираци

Директор си приватизира концерна „Калашников“

Нетаняху: Признаването на Ерусалим за столица на Израел прави мира възможен

ИДИЛ хвърля бомби с китайски дронове

Община Свищов пита гражданите за изграждането на индустриален парк

Хибридна триколка за града Моделът е разработка на 12 европейски компании

Слободан Праляк предложил отрова и на Ратко Младич

Столична община: Във всички детски градини отоплението е осигурено Четири училища са с намалени часове заради аварията на главен топлопровод

Георг Георгиев: Ревизия на Лозанския договор няма да се отрази добре на атмосферата на Балканите

Ден на любовта и семейството празнуваха в СОК „Камчия”

Посланикът на Русия Анатолий Макаров, генералният консул на Русия във Варна Сергей Лукянчук, между тях изпълнителният директор на "Камчия" Станка Шопова -с отличените семейства на празника

Денят на семейството, любовта и верността празнуваха в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”, на който бяха отличени 21 семейства от смесени българо-руски бракове с над четвърт век съвместен живот.

Красивото събитие, което се отбелязва на 8 юли, е организирано от представителството на Россътрудничество за България и за втора поредна година се провежда в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“. Празникът е учреден през 2008 г. в Деня на Светите князе Петър и Феврония – като „Всерусийски ден на съпружеската любов и семейното щастие”. Организационният комитет е оглавен от съпругата на президента на Русия Дмитрий Медведев – Светлана, на която принадлежи и идеята маргаритката да е символ на празника, а Федералният организационен комитет учреди медал „За любов и вярност”, с която се награждават „образцови” семейства: многодетни, „златни”, „диамантени”, припомниха от пресцентъра на СОК „Камчия”

„Щастлив съм да бъда със сънародниците си на този сериозен, важен ден“, каза извънредният и пълномощен посланик Анатолий Макаров, който изрази надежда, че скоро празникът на семейството, любовта и верността ще бъде отбелязван и в Европейския съюз. Изпълнителният директор Станка Шопова приветства присъстващите и разказа, че «Камчия» е символ на българо-руското семейство, символ на обичта между двете страни.

Сред най-интересните семейни истории е тази на семейство Димитрови, които са заедно вече 58 години. Българинът Костадин и рускинята Нина се срещат в Русия. В резултат на любовта им се раждат две деца, дъщеря им Виктория е едно от златните момичета в ансамбъла, подготвян от Нешка Робева. Димитрови се радват на двукратната световна и европейска титла на дъщеря си и на внучета.

Светлана и Димитър Кирови, едно от най-уважаваните семейства в Петрич, само преди дни са отпразнували 31 години от съвместния им живот. Запознали се в Московския държавен университет по физкултура, където тя – отличната студентка, получава поръчение от ръководството да помогне на българина да се подготви за изпити. А той се влюбва в нея.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.