Ден на отворените врати в Административен съд-Пловдив

Административен съд-Пловдив организира Ден на отворените врати, който ще се проведе тази сряда от 13,30 до 17 часа в сградата на улица „Иван Вазов“ 20. Инициативата се осъществява с цел популяризиране дейността на съда и във връзка с честване на 10-годишнина от създаването му. В рамките на събитието, гостите ще се запознаят с историята, функциите, структурата на институцията и работата на съдиите и съдебната администрация.

В кабинета на заместник-председателя на съда ще се организира публично разпределение на съдебните дела в присъствието на граждани, журналисти и студенти от Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Провеждането на Ден на отворените врати в Административен съд-Пловдив цели повишаване на правната култура на гражданите и постигане на по-добра информираност за работата на съдебната система, както и за изграждане на доверие в работата на съда.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.