Лепят фалшиви фишове за неправилно паркиране

Инвестираме 5% от парите си Купуваме жилища и правим подобрения в дома

Спасители търсят 2-годишно испанче, паднало в 100-метров кладенец

Еднорък гние от 5 г в затвора за убийство без вина Полицията в Търново доказа с полиграф истинския извършител, прокуратурата отказа възобновяване на делото

МВР хвана заподозрян за посегателството срещу Софийската синагога

165-годишна ще гласува в Турция Опозицията се оплака от нередности

Вижте фалшивите документи за ТЕЛК, открити от МВР и прокуратурата (СНИМКИ и ВИДЕО)

€230 глоба за наш шофьор с телефон

15-годишен ученик засне отвътре самолета на Путин (ВИДЕО)

Панихида за Радичков отслужиха в Берковица

Прокуратурата иска постоянен арест за дрогирания шофьор-беглец в Сливен

Ципрас с мнозинство за сделката със Скопие Поне 151 депутати ще подкрепят споразумението

Дивата котка, обикаляща из Пловдив, се оказа домашен любимец През октомври пак се разхождала по улицата, зооветeринари я упоили, но собственикът я прибрал

Дрогираният със сабята плашел полицаите: „Ще ти изтръгна гръкляна, ще ти запаля апартамента!“

Руски кораби съпровождат американските ракетоносци в Черно море

Депутатите създадоха Временна комисия за установяване на радиоактивно замърсяване на питейните води в страната

Народните представители приеха предложението за създаване на Временна комисия за установяване на потенциално опасните и конкретни случаи на радиоактивно замърсяване на питейни води на територията на Р България, причините за тяхното възникване и последиците за здравето на гражданите. Предложението за създаването на комисията на ПГ на „БСП за България“ бе прието.

Временната комисия ще се състои от 10 депутати и трябва да предложи законодателни промени, действия и мерки за преодоляване на съществуващите рискове и заплахи за околната среда, живота и здравето на гражданите.

Александър Ненков от ГЕРБ предложи срокът на комисията да бъде 2 месеца, а не както БСП предлагат – 3. „Темата е толкова важна, че колкото повече продължава, толкова по-малко хората ще бъдат запознати“, коментира той. Предложението му бе прието.

От ГЕРБ предложиха Станислав Нечев и Александър Ненков за членове на комисията. От БСП предложиха Атанас Костадинов за член и Манол Генов за председател. Предложенията на „Обединените патриоти“ са Георги Колев за председател и Йордан Апостолов за член. Джевдет Чакъров и Джейхан Ибрямов бяха предложени за членове от ДПС. Полина Христова и Андон Дончев са предложенията на членове на комисията на ПГ на „Воля“. Членовете на комисията бяха одобрени, а за председател бе избран Георги Колев от „Обединени патриоти“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.