Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 18 октомври 2019

Председателят на ЕП призова за по-строги санкции на ЕС срещу Турция заради военната й операция в Сирия

Американски дипломати заловени край руски военен полигон Объркали два града, Москва предложи да им купи карта

Тръгнаха първите камиони с бюлетини за 5 области в страната

Атанас Фурнаджиев подаде оставка като Вицепрезидент на БФС

Българите вярват повече на Путин, отколкото на Меркел Това показва проучване на изследователския център „Пю”

„Витрувиански човек” на Да Винчи показват в Лувъра

Coфийcĸият гpaдcĸи cъд отмени промяната на режима на Бyдимиp Kyйoвич

744 предприятия движат икономиката Само 35 са големите компании в строителството, а 10 са в селското стопанство

Пускат нова банкнота от 50 лв.

Турция вдига разходите за отбрана с още 5 млрд. долара

Започна заседанието на Европейския съвет (СНИМКИ)

Херо остава далеч от националния

Ще строят нов пътен възел за връзка с магистрала „Тракия“ в Сливенско

Всяко пето българче с наднормено тегло

Депутатът Николай Бошкилов напуска ръководния екип на БСП-Благоевград

Депутатът Николай Бошкилов заяви днес, че напуска ръководния екип на БСП в града.

Той се отказва от Изпълнителното бюро на общинската партийна организация. Бошкилов ще депозира официално оставката си на 26 февруари по време на заседание на Областния съвет на БСП и там ще изложи открито мотивите си,но но в основата е несъгласие с процеса на капсулиране в БСП-Благоевград, каквато тенденция е факт от близо година.

„Решението ми да напусна ръковоството на благоевградската организация е лично мое. Искам да имам повече време за срещи по различни проблеми на хората в общината и в региона, когато не съм в Народното събрание. Именно на тези срещи, предимно в селските райони, разбирам, че нашите пратеници в местната власт, а и активисти на партията, са „глухи и неми“ за социалните и битови несгоди на хората. Не съм съгласен с политическото лицемерие, което демонстрират ръководители на БСП в Благоевград. Това не е политиката на социалистическата партия, напротив от националното ни ръководство и конкретно лидерът ни Корнелия Нинова, винаги са призовавали към откритост и партийна дейност на място, сред хората, а не в кабинетите“, заяви Николай Бошкилов.

„Това, че напускам Изпълнителното бюро, не означава, че ще дезертирам от отговорностите през избирателите. Гражданите в общината и в региона най-точно задават дневния ред, независимо от политическите им пристрастия. Такъв е примерът с българо-македонски граничен пункт „Клепало“ край Струмяни. След множество питания пред няколко министерства, сътрудничество с органите на местната и държавна власт, на път е да се осъществи мечтата на поколения наред в региона за директна връзка с населените места в западната ни съседка. Пътят до границата вече се трасира, а хората са безкрайно благодарни“, посочи червеният депутат Николай Бошкилов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.