Депутатът от ВМРО доц. Милен Михов е номиниран за кандидат-кмет на Велико Търново

Снимка: Веселина Ангелова

Другите две номинации са зам.-губернаторът Ивета Кабакчиева и общинският лидер на воеводите Евгени Коев

Депутатът и областен координатор на ВМРО доц. Миолен Михов е номиниран за кандидат-кмет на Велико Търново. Другите две номинации са зам.-областният управител Ивета Кабакчиева и общинския лидер на воеводите в старата столица Коев.

"Готвим се усилено за местните избори. ВМРО е в добра кондиция в цялата Великотърновска област. Кампанията ни ще премине под мотото "Избирай мажоритарно, гласувай преференциално". Оптимист съм и това ще е поредната голяма крачка на ВМРО, каквато е тенденцията през последните 8 години", изтъкна доц. Милен Михов.

Той подчерта, че на местния вот, ВМРО ще участват с пълна листа за общински съветници, както и със собствени кандидатури за кметове освен във Велико Търново, но и в общините Златарица и Горна Оряховица. В общините Елена, Полски Тръмбеш, Павликени, Свищов ще подкрепят кандидатурите на настоящи успешни кметове.

"Водим преговори за съвместно участие в местните избори с други партии. Добър диалог на местно ниво имаме с НФСБ, а ако намерим хората на "Атака", ще разговаряме и с тях", заяви доц. Михов.

По отношение на коалицията "Обединени патриоти", депутатът коментира, че предстои да се направи рекапитулация за изпълнените и неизпълнени обещания през последните 2 години. ВМРО ще заседава и ще предложи програма с приоритети за остатъка от управлението на настоящото правителство, което според доц. Михов ще изкара мандата си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика