„Меден рудник“ на хоро, празнува 99 години

Легенди се носят за любовния живот на Видин Даскалов През 2019-а се навършиха 90 години от рождението на великия оперетен артист

Борис Джонсън: Великобритания ще се освободи от оковите на ЕС като Невероятния Хълк

Поне един човек е загинал при стрелба в Торонто (СНИМКИ)

Мая Манолова: Подкрепата за мен означава да застанеш срещу модела на управление

6 млн. евро за митичната кола на Джеймс Бонд Aston Martin DB5 продаден на търг

Пожарът край Сухото езеро в Рила е локализиран

Винсент Касел и Тина Кунаки: Романтиката продължава

Цецо Елвиса: Само Емил Димитров се равнява с Краля

Майка загина, дъщеря й е ранена след взрив на такси на бензиностанция

Кой е открил Америка според блондинките?

Жертвите на наводненията в Испания станаха 6 (ВИДЕО)

Едуард Сноудън е подал молба за убежище във Франция

Александра Дадарио: Работата трябва да е удоволствие Дивата от Ню Йорк на 33

Майк Помпео обвини Иран за атаките над петролни рафинерии в Саудитска Арабия

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Целите, които управлението постигаq произтичат от ефективната обратна връзка с гражданите

Десетки жители на общините Елена и Лясковец посетиха поредните изнесени приемни, които в понеделник в двата града проведе народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Със старта на новата пленарна сесия на парламента продължават и традиционните срещи на Стоянова с граждани и организации от цялата Великотърновска област.

„Намираме се в средата на един плодотворен и пълноценен мандат на Народното събрание, а законодателните инициативи, които предстои да приемем са свързани с постигането на поставените от ПП ГЕРБ цели в областта на образованието, социалната политика и икономиката, които да запазят днешното стабилно развитие на България за години напред. Тези цели произтичат именно от постоянната и ефективна обратна връзка с гражданите от всички региони в страната“, коментира народният представител Станислава Стоянова.

В понеделник, след срещите си с местни жители, народният представител разговаря с кметовете на Лясковец и Елена д-р Ивелина Гецова и инж. Дилян Млъзев. Стоянова изрази удовлетворението си от факта, че двете общини не престават да се развиват, да подобряват градската среда, условията за живот и бизнес.

„Навсякъде във Великотърновска област е видно, че когато е налице активност от страна на кметовете, общините срещат подкрепа на централно ниво и регионите се развиват в унисон с обществените потребности. Щастлива съм, че сме отличен пример за доброто взаимодействие и диалог между народните представители, местната и централна власт“, коментира депутатът от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.