Премиерът Борисов: Контрабандистите на цигари видяха, че в България нямат шанс, и започнаха да изнасят фабриките си в други страни

Намериха телата на 39 души в български камион във Великобритания

Сара Джесика Паркър с шокиращи разкрития за „Сексът и градът“

Арестуваха гимназисти, потрошили полицейски джип

ЦСКА спечели голямата битка

Във Враца забраниха продажбата на алкохол по време на вота

Заловиха 18-годишния затворник, избягал от общежитие в Смолян Открит е в родното му село

Увеличения до 630 евро за 465,112 пенсионери в Гърция

Отчетоха най-ниското ниво на контрабанда на цигари в последните десет години

Американски бомбардировачи прелетяха 50 км от Сочи по време на срещата Путин-Ердоган

Започна изграждането на тунел „Железница“ от магистрала „Струма“

Вижте Майли Сайръс без сутиен (СНИМКИ) Певицата без свян показа зърната си

Президентът Радев пред студенти в Токио: България и Япония са свързани от силна духовна връзка, която е устояла на изпитанията на времето

От 40 до 60 лв. за кубик дърва, закупени от временен горски склад на територията на ЮЗДП

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова бе гост при откриване на учебната година в Стопанската академия в Свищов

Здраве, вдъхновение и просперитет на всички преподаватели и студенти от СА „Димитър А. Ценов” пожела народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова, която присъства на откриването на новата академична година във висшето училище в Свищов. Тя подчерта, че младежката енергия, труд, вяра и силен дух са важни за развитието на всички ни като модерни и достойни граждани на България. В обръщението си към студентите Станислава Стоянова заяви: „Борете се, вярвайте и мечтайте! Защото всяка поредна крачка е стъпка за вашата бъдеща реализация, която ви превръща в знаещи и можещи личности!”

В понеделник народният представител от ГЕРБ присъства и на откриването на учебната година в СУ „Цветан Радославов” в Свищов. „Скъпи първокласници, смело подайте ръка на своя първи учител и той ще ви поведе по пътя на мъдростта и знанието и ще открие пред вас нови хоризонти за красивото и доброто”, каза в приветствието си към най-малките Станислава Стоянова. На всички преподаватели тя пожела една спорна учебна година, изпълнена с много емоции, признание и уважение към труда на учителя.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.