Танева: Няма да отстъпим пред супермаркетите от мерките в полза на българските производители

800 000 лв. във Фонд “Обединени срещу COVID-19” за засегнати от кризата

Пиян шофьор си пръскал дезинфектант, за да излъже дрегера Засякоха трима, седнали зад волана дрогирани

Откриха горнооряховка, издирвана от властите в Германия

Световната банка: БВП на България ще се свие с 3,7% през 2020 г.

Франция удължава мерките срещу COVID-19 и след 15 април

Великобритания ще удължи ограничителните мерки

Над 200 заразени с коронавирус в Косово

Министър Банов: Извънредното положение няма да рефлектира върху бюджетите на културните институти за догодина

Заловиха за минути крадец на чанта с пари и документи Кражбата станала в аптека във Велико Търново

Повдигнаха обвинение на мъж, пребил момиче и британец Извършителят е осъждан

БАБХ спря 20 тона зеленчуци с пестициди

Столична община пусна приложение за подаване на сигнали

Засякоха 63-годишен да шофира с 2,19 промила алкохол

Проф. Йонко Мермерски патентова бърз тест за коронавирус

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова се срещна с управниците на 15 села в общината

Великотърновският народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова проведе среща с кметовете и кметските наместници от всички 15 населени места на територията на община Свищов. В срещата, състояла се в сградата на Общинска администрация, участва и председателят на ОбС Свищов д-р Кристиян Кирилов. Събитието е част от инициативите на депутата от ГЕРБ Станислава Стоянова, с които тя цели поддържане на добра комуникация между законодателната власт и представителите на местното самоуправление в региона.

Свищовските местни управници поискаха от депутата съдействие за разрешаване на инфраструктурни въпроси – ВиК аварии и проблеми, свързани с електроснабдяването. За да се запознае на място и в детайли с казусите, народният представител ще проведе изнесени приемни във всяко едно от населените места, разбраха се участниците в срещата. Приемните ще започнат веднага с настъпването на благоприятни и здравословни условия. По време на форума бе обърнато специално внимание на епидемиологичната обстановка и предприетите превантивни мерки срещу разпространението на грип и на новия коронавирус на територията на община Свищов.

Станислава Стоянова и д-р Кристиян Кирилов благодариха на кметовете, че въпреки увеличените им отговорности по отношение на епидемиологичната и епизоотичната обстановка, те са изключително съпричастни с ежедневните проблеми на хората, постоянно са на терен и са силно ангажирани с опазване здравето и безопасността на жителите на техните населени места.

Кметовете на кметства използваха възможността да изразят своето задоволство от добрата комуникация, която кметът на общината Генчо Генчев и председателят на ОбС Свищов д-р Кристиян Кирилов поддържат с тях. Ежеседмично двамата организират срещи, на които местните управници поставят проблемите на населените си места, а в резултат на ангажираността на общинската власт, казусите своевременно намират своите решения.

„Действително това е правилната формула за работа – хората, които са на оперативно ниво, заедно с представителите на местната и централната власт, да работят в синхрон за здравето, сигурността и добрата среда за живот на жителите по места. Усилията ни не зависят от броя на населението, стремим се да сме полезни на хората и в най-малките населени места”, коментира народният представител от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.