Веселин Марешки: Гласувах за мобилизацията на българския народ срещу политическите брокери и измамници

ЦИК: Машинното гласуване в Перник е преустановено, няма съществени нарушения в избирателните секции

7,23% е избирателната активност в област Велико Търново към 10 ч. Най-висока е в Златарица и Сухиндол, най-ниска – в Горна Оряховица

Валери Симеонов: Гласувах за това България да има в Европейския парламент дейни и смели хора

Волен Сидеров: Гласувах за повече пари за България, еднаква минимална пенсия и заплата за цяла Европа

Ангел Джамбазки: Гласувах за силна България в Европа на отечествата

Община Габрово ремонтира с 1,7 млн. лв. квартални улици До дни ще бъде обявена обществената поръчка

Избирателната активност за евроизборите до 9:00 часа е 3,9 %

Елена Йончева: Тази вечер България и Европа ще бъдат променени

„Джон Уик 3” нахлу в кината Киану Рийвс отново е добре облечен убиец

Сотир Цацаров: До момента има образувани 12 досъдебни производства за купуване на гласове

17 018 души учат в трите висши училища във Велико Търново Преподавателите във вузовете в областта през 2018/2019 учебна година са 1 087

66-годишен мъж е починал след сбиване на площад в Плевен

Корнелия Нинова: Гласувах за промяна и за справедливост

Изцяло без покрив остана автобусът, опитал се да мине под мост в Пловдив

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова с първа приемна във Велико Търново

Първата приемна на народния представител от ГЕРБ – В. Търново Станислава Стоянова се състоя в старата столица. Така депутатът сложи начало на регулярните срещи с жители на областта, които ще провежда в рамките на мандата си в новото 44-то Народно събрание. Предстои да бъдат насрочени приемни в П. Тръмбеш, Стражица, Павликени, а в понеделник следобед се провежда и приемна за жителите на Свищов.

За среща с народния представител от най-голямата парламентарна група, в офиса на ГЕРБ във В. Търново дойдоха както граждани с проблеми от частен характер, така и хора, които поставиха въпроси от по-широко обществено значение.

Задоволство от подкрепата за семействата с репродуктивни проблеми, която от ГЕРБ винаги са оказвали, изрази една от посетителките, получила финансиране за ин-витро процедури.

Значителна част от засегнатите в приемната теми бяха в компетенциите на местната власт, като народният представител Станислава Стоянова незабавно задвижи тези въпроси, а в срещите с граждани се включи лично и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов.

След сигнал на граждани и за бъдат предприети съответните мерки, двамата огледаха на място част от централната улица „Л. Каравелов“, над която има надвиснали много жици, а част от междублоковите пространства се нуждаят от окосяване.

В най-скоро време предстои Великотърновският общински съвет да приеме наредба, уреждаща почасовото отдаване на училищни площи за провеждането на извънкласни дейности. Това стана ясно, след отправено в приемната запитване по темата. „Извънкласните занимания на учениците, както и образованието като цяло, са основен акцент сред приоритетите на ГЕРБ“, категорична бе народният представител Станислава Стоянова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.