Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова с първа приемна във Велико Търново

Първата приемна на народния представител от ГЕРБ – В. Търново Станислава Стоянова се състоя в старата столица. Така депутатът сложи начало на регулярните срещи с жители на областта, които ще провежда в рамките на мандата си в новото 44-то Народно събрание. Предстои да бъдат насрочени приемни в П. Тръмбеш, Стражица, Павликени, а в понеделник следобед се провежда и приемна за жителите на Свищов.

За среща с народния представител от най-голямата парламентарна група, в офиса на ГЕРБ във В. Търново дойдоха както граждани с проблеми от частен характер, така и хора, които поставиха въпроси от по-широко обществено значение.

Задоволство от подкрепата за семействата с репродуктивни проблеми, която от ГЕРБ винаги са оказвали, изрази една от посетителките, получила финансиране за ин-витро процедури.

Значителна част от засегнатите в приемната теми бяха в компетенциите на местната власт, като народният представител Станислава Стоянова незабавно задвижи тези въпроси, а в срещите с граждани се включи лично и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов.

След сигнал на граждани и за бъдат предприети съответните мерки, двамата огледаха на място част от централната улица „Л. Каравелов“, над която има надвиснали много жици, а част от междублоковите пространства се нуждаят от окосяване.

В най-скоро време предстои Великотърновският общински съвет да приеме наредба, уреждаща почасовото отдаване на училищни площи за провеждането на извънкласни дейности. Това стана ясно, след отправено в приемната запитване по темата. „Извънкласните занимания на учениците, както и образованието като цяло, са основен акцент сред приоритетите на ГЕРБ“, категорична бе народният представител Станислава Стоянова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика