Шест столични квартала останаха без ток заради умишлен палеж на колектор

Почина една от жените, намушкана от 24-годишен мъж в столичния квартал „Христо Ботев“

Зетят на Тръмп Джаред Къшнър спряган за шеф на кабинета му

Конфискация на имущество ще има и при прекратено наказателно дело

Джей Ло с огромна розова рокля на премиерата на филма „Втори шанс“

Парламентът създаде Временна комисия за проучване на информацията за подкупна схема с български паспорти

„Пътна полиция“ проверява шофьорите първо за алкохол и наркотици по празниците

Гърция отпуска парични помощи за Коледа, много българи сред одобрените

Доц. Димитър Димитров: От машинното гласуване ще спечели само този, които доставя машините

Легендата на футбола Лоренцо Санс дойде на гости на кмета на Симитли Апостол Апостолов

Руската шпионка Мария Бутина се призна за виновна за заговор срещу САЩ

Доналд Тръмп: Заради Парижкото споразумение Франция гори

Какво яде армията? Прав е Красимир Каракачанов: Боецът трябва да се храни с качествени и свежи продукти от местни производители, а не с боклуци, доставени от прекупвачи

Защо животът е като кварталите в София?

Запориране на сметките на ТЕЦ Враца, Плевен и Бургас поиска “Булгаргаз“

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова с първа приемна във Велико Търново

Първата приемна на народния представител от ГЕРБ – В. Търново Станислава Стоянова се състоя в старата столица. Така депутатът сложи начало на регулярните срещи с жители на областта, които ще провежда в рамките на мандата си в новото 44-то Народно събрание. Предстои да бъдат насрочени приемни в П. Тръмбеш, Стражица, Павликени, а в понеделник следобед се провежда и приемна за жителите на Свищов.

За среща с народния представител от най-голямата парламентарна група, в офиса на ГЕРБ във В. Търново дойдоха както граждани с проблеми от частен характер, така и хора, които поставиха въпроси от по-широко обществено значение.

Задоволство от подкрепата за семействата с репродуктивни проблеми, която от ГЕРБ винаги са оказвали, изрази една от посетителките, получила финансиране за ин-витро процедури.

Значителна част от засегнатите в приемната теми бяха в компетенциите на местната власт, като народният представител Станислава Стоянова незабавно задвижи тези въпроси, а в срещите с граждани се включи лично и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов.

След сигнал на граждани и за бъдат предприети съответните мерки, двамата огледаха на място част от централната улица „Л. Каравелов“, над която има надвиснали много жици, а част от междублоковите пространства се нуждаят от окосяване.

В най-скоро време предстои Великотърновският общински съвет да приеме наредба, уреждаща почасовото отдаване на училищни площи за провеждането на извънкласни дейности. Това стана ясно, след отправено в приемната запитване по темата. „Извънкласните занимания на учениците, както и образованието като цяло, са основен акцент сред приоритетите на ГЕРБ“, категорична бе народният представител Станислава Стоянова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.