Стрелба в училище в Калифорния, един човек е ранен (СНИМКИ и ВИДЕО)

Две жертви на поройни дъждове в Италия

Жертви и ранени след стрелба във ферма в Русия

Путин след срещата си с Ердоган: Постигнахме съдбоносни решения за Сирия

Еврокомисар: Влизането в Шенген на Хърватия, България и Румъния е още по-необходимо при сегашните предизвикателства

„Фолксваген“ не търси ново място за завода си, проектите са замразени

Осъдиха трима българи в Санкт Петербург за опит за продажба на 40 кг кокаин Ще лежат от 10 до 12 г. в изправителен лагер със строг режим

Ердоган: Турция и Русия ще извършват съвместни патрули в Сирия

Баде Ишчил си хвана младо гадже

Вебер за мониторинговия доклад на ЕК за България: Добра работа, Бойко Борисов!

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата В писмо до премиера Бойко Борисов искат отстраняване от длъжността му в Министерския съвет

УЕФА ни предупреди за напускането на Боби

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 23 октомври 2019

Сирийските кюрди заявиха, че са изпълнили изцяло условията на Турция

Вижте кои са служителите и сътрудниците на бившата Държавна сигурност сред кандидатите на местните избори

Депутатът Станислава Стоянова се отчете по време на приемна за жителите на Търново Народният представител от ГЕРБ е съвносител на 15 законопроекта

Депутатът от ГЕРБ – В. Търново Станислава Стоянова е съвносител на 15 законопроекта, на 8 предложения към законопроекти за второ четене, отправила е четири питания към министри. Това отчете Стоянова, малко преди края на този политически сезон, пред граждани, които посетиха поредната приемна, организирана от нея. Сред парламентарната дейност на Станислава Стоянова бе откроен проектът на решение за обявяването на Велико Търново за историческа и духовна столица на България, на които съвносители са също другите двама великотърновски депутати от най-голямата група в НС – Клавдия Ганчева и Станислав Стоянов.

От началото на този мандат, по покана на Станислава Стоянова десетки групи от региона посетиха Народното събрание. По нейна инициатива в парламента бяха организирани изложби и концерти на местни дарования.

В рамките на 44-то НС Станислава Стоянова проведе и изнесени приемни в цялата област. Народният представител и член на земеделската комисията в парламента и на комисията по образование и наука, продължи практиката си от предходния мандат да посещава жителите на най-малките населени места. През последните месеци тя организира множество приемни в селата в свищовско, полскотръмбешко, павликенско.

Последната приемна на Станислава Стоянова бе в понеделник във В. Търново, в рамките на която депутатът разговаря с жители на областния център. Поради факта, че част от поставените въпроси се оказаха в компетенциите на местната власт, на някои от срещите присъства и председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.