Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО (ВИДЕО)

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Искат нова дефиниция за понятието „автомобил“ Инициативата е на Jaguar

Министър Банов връща от Германия незаконно изнесени български археологически ценности

Комплексни екипи ще изследват причините за тежките катастрофи 96% вина на шофьорите е само според първоначален оглед, каза шефката на агенцията за пътна безопасност

Ураганът „Умберто“ остави без ток 22 000 домакинства и предприятия без ток на Бермудите

Движението „5 звезди“ се присъединява към „Зелените“ в Европейския парламент

Майк Помпео: Няма да толерираме поведението на Иран

Томислав Дончев: Местните избори ще са оценка за свършеното през изминалите години

Десетки жертви при атентат с камион бомба в Афганистан

Какво е, когато играят “Челси” и “Милан”? Отговорът на радио Ереван

Редовната казарма – ах, този политмираж

Лечението на Стефан Данаилов продължава в санаториума на ВМА в Хисаря

Вижте как съвестен шофьор възхити социалните мрежи (СНИМКА)

Заплашената с нож готвачка в детска градина: Добре съм, оставам на работа

Депутатът Явор Божанков от БСП: Горна Оряховица трябва да е транспортният и индустриален център на Северна България

Ние сме пред огромното предизвикателство да спечелим тези местни избори не за друго, а за да променим бъдещето на Горна Оряховица. Искаме градът ни отново да е транспортният и индустриален център на Северна България. Пред нас е предизвикателството да върнем надеждата, че Горна Оряховица може да бъде силният икономически център в областта и град, който кипи от живот. Това заяви след като бе обявен за кандидат-кмет на Горна Оряховица депутатът от БСП Явор Божанков на проведената общинска конференция на левицата.

Той направи заявка за промяна в управлението на железничарския град.

„Ние си поставяме за цел не просто да мислим за един мандат от 4 години, а да мислим за това, което ще остане след нас, което ще остане за поколенията”, каза кандидатът. Той подчерта, че председателят Огнян Стоянов е човекът, на който най-много дължи за политическото си израстване. „Нашият отбор е печеливш, ако вие ни подкрепите. На този път тръгваме като тандем и вярвам, че вие споделяте същите ценности. Правим го заради бъдещето и най-вече за това да останем и да се развиваме в нашия роден град“, каза Божанков.

Общинският лидер на левицата Огнян Стоянов ще води листата на БСП. 12-то място в нея е отредено за коалиционен партньор – партия „Нова зора“. При таен вот делегатите на конференцията гласуваха за подреждането на останалите 38 номинирани кандидати. Резултатът от него ще бъде разгледан на следващото заседание на общинския пленум, който ще одобри наредената листа.

Общинската конференция утвърди и следните кандидати за кметове на населени места: за Долна Оряховица – Николай Корчев, с.Първомайци – Румен Каращранов, с.Поликраище – Пеньо Нацкин, с.Драганово – Соня Илиева, с.Правда – Васил Иванов, с.Крушето – Игнат Денев и с.Писарево – Петко Петков.

Общинската конференция на БСП прие още анализ за резултатите на Европейските избори и оценка за работата на групата на общинските съветници от БСП през изминалия мандат.

„ГЕРБ не са непобедими, но на нас ни трябва убедителна победа. Кметът може да е успешен само с подкрепата на сериозна група общински съветници“, обобщи в отчета си председателят на групата на общинските съветници от БСП инж. Георги Рачев.

На събранието присъстваха и народният представител Валентин Ламбев и областният председател на БСП Петко Тюфекчиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.