Десетки измамени от импресарио с несъстоял се спектакъл във Велико Търново

Десетки жители на Велико Търново се оказаха измамени, след като са си купили билети за широко рекламираната постановка „Секс, наркотици и рокендрол” с Асен Блатечки, която обаче така и не се състоя. Организатор на събитието е небезизвестната Лиляна Струмина, представяща се за импресарио.

„На 18 септември трябваше да се играе постановката в читалище „Надежда” във Велико Търново. Оказа се, че "организаторката", която продаваше и билетите за представлението, не е сметнала за необходимо да запази залата в културната институция, нито пък да информира актьорите, че ще играят пред търновска публика. Бяхме информирани, че пиеса няма да има и ще ни бъдат върнати парите. Не успявам да се свържа по телефона с госпожата. След проверка се оказва, че това е редовният номер на Лиляна Струмина. Дамата с това се занимава - продава билети за театрални постановки, които така и не се състоят. Ще подам жалби до полицията и в Комисията за защита на потребителите", коментира Александра Петрова, която е "изгоряла" с 8 билета за постановката.

Друга ожилена е Цвети Цветанова и тя вече е алармирала Министерството на културата. Оказва се, че тези, които са успели все пак да се свържат по телефона със Струмина, са получили предложение да и изпратят билетите си и личните си данни, за да им върне тя парите по куриер. След това тя им съобщила, че в петък счетоводителката на читалище „Надежда” ще им връща парите. Отишлите на място отново останали излъгани, тъй като парите били в Лиляна Струмина, а не в търновската културна институция. След последвали наново разговори, Струмина обяснила, че от читалището и отказали. На въпроса защо не се е състоял спектакълът, дамата обяснявала, че Асен Блатечки се разболял. На други отговорила, че актьорът се ядосал, понеже продадените билети били малко и отказал участие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България