Десет формации подкрепят Вили Лилков за кмет

Проф. Лилков раздава автографи на почитатели на новата му книга “Наши хора според класификацията на БКП”.

Коалиция “Синя София” се регистрира утре

15 години е общински съветник

Коалицията “Синя София”, която бе създадена в подкрепа на кандидат-кмета Вили Лилков, ще се регистрира утре в ОИК, научи “Труд news”. Освен неговата кандидатура, ще бъдат регистрирани още листа с общински съветници, кандидати за районни кметове и кметове на населени места.

Гръбнакът на коалицията са Консервативно обединение на десницата (КОД), Български демократичен форум, Движение “Демократично действие” - Д3, БЗНС и РДП.

Освен това кандидатурата на Лилков е подкрепена от ССД, НДСВ, БНД, Атлантическият съвет в България и Съюза на репресираните. Листата на кандидати за общински съветници включва представители на всичките девет формации.

Вечерта проф. Лилков ще се срещне със Съюза на архитектите и Камарата на архитектите в България, където той ще представи визията си за развитието на столичния град.

Припомняме, че Вили Лилков е бил 15 години общински съветник в София и 4 години зам.-председател на СОС. Той прекрасно познава проблемите на столичния град, през годините е вземал дейно участие в решаването на много от тях.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика