Децата звезди, които Холивуд смаза

Короната на известността е по-тежка, отколкото някои млади актьори могат да понесат

Какво става с децата, които Холивуд превръща в сензация след като пораснат?

Меката на американското кино и тв продукции носи купчина пари, безгранична слава, но и прекалено много очаквания за бъдещата им кариера.

Част от някогашните талантливи малчугани заблестяват все по-силно, а пътят на други не винаги се оказва толкова звезден, колкото феновете им са очаквали. Към повечето от тях съдбата е толкова сурова, че порасналите деца-чудо не могат да понесат тежестта на славата и парите.

Стресът често превръща малките звезди в жертви на алкохол, наркотици и безразборни любовни връзки.

Има и звезди, които след славата са претърпели редица провали, но сега отново са на върха – като Кристина Агилера. В началото на кариерата си момичето с ангелския глас беше пример за всички тийнейджърки. След това Кристина шеметно отвя музикалната сцена с разнообразните си и запомнящи се песни. Но проблеми в личен план спират нейния поход към върха. Кристина преминава през две бременности и тежък развод. След тях финната блондинка, която всички познавахме, се превърна в едра и “запусната” жена. Естествено, това не се хареса на мнозина и хейтърите говореха ден и нощ против нея. Те обаче не успяха да съсипят кариерата є, защото промяната в теглото є не се отрази на мощния й глас. Сега Кристина отново е в страхотна форма и печели престижни награди.

 

Другата страна на известността

Зак Ефрон заслепен от слава и пари

25-krugche-1Младият актьор, любимец на всички девойки по света, претърпява сериозни проблеми с алкохола. Ефрон не веднъж е залитал по наркотици и буйни купони. Изпълнителят често е забъркван в различни скандали и са му нужни години, за да пребори зависимостта. “Трябваше да се поуча от грешките си, но това е битка, която никога няма да свърши”, споделя актьорът.

От “Сам вкъщи” до сам с дрогата

25-krugche-2В пика на своята кариера Макколи Кълкин е обявен за най-успешното дете актьор, а това признание препълва с милиони долари банковите му сметки. Лични трагедии спъват звездния полет на Макколи и го карат да посегне към наркотиците. Сестра му Дакота загива в катастрофа, полусестра му става жертва на дрога, а след финансов спор между родителите му, кариерата му угасва.

Капанът на Линдзи Лоън

25-krugche-3Линдзи Лоън признава, че е взимала дрога, за да прикрие проблемите си в живота. Актрисата открито говори, че след употребата на кокаин, халюциногенни вещества и алкохол, е била близо до смъртта. Въпреки зашеметяващия си успех от филма “Капан за родители”, Линдзи твърди, че не е имала лек живот. За първия си опит с наркотиците тя разказва, че се е научила от баща си.

Славата на границата със самоубийството

Mischa Bartonnat the Burn Energy Drink presenting DJ/Producer DНякогашната актриса Миша Бартън твърди, че със записването си на кастинга за сериала “Ориндж Каунти”, животът й завил в негативна посока. “Бяx caмo нa 17 г. и нe paзcъждaвax тpeзвo. Пpocтo иcкax дa зaпoчнa oтнякъдe, a ce oкaзa, чe извeднъж cъм звeздa”, споделя тя. Именно известността е причината за проблемите й с алкохола и наркотичните вещества, които накрая я изкарват от продукцията.

Лошото момче на “Disney”

25-krugche-5Обявеният за най-доходоносната холивудска звезда, Шая Лабъф често е забъркан в скандали и сбивания. Алкохолната му зависимост го води го арести за непристойно поведение и присъди за хулиганство. През 2014 г. съдът решава, че актьорът трябва да се подложи на задължително лечение от различни видове зависимост. Лабъф го направи, но терапията не носи желаните резултати.

 

След “Двама мъже и половина”

Ангъс Джоунс се отдаде на религията

25-1Почти година, след като напусна хитовия ситком “Двама мъже и половина”, актьорът Ангъс Т. Джоунс, известен като Джейк Харпър или племенника на чичо Чарли, разкри защо е заменил светлините на прожекторите на Холивуд с пейките в черквата. Той заяви, че е опозорил Християнството с участието си в сериала и ролята му е несъвместима с неговите религиозни възгледи. Тогава Джоунс каза: “Ако гледате “Двама мъже и половина”, спрете. Спрете да си пълните главите с тази мръсотия”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл