Децата от Център за личностно и творческо развитие с блестящо представяне по време на годишния концерт „Летете хвърчила“

Снимки: Община Благоевград

Възпитаници на Център за личностно и творческо развитие на децата Благоевград показаха талант и красота по време на годишния си концерт. Пред своите семейства и приятели те изпълниха усвоените умения през годината. На финала на тържеството заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и Цветанка Гавраилова – директор на ЦЛТРДБ, връчиха плакети на завършилите тази година средното си образование възпитаници на центъра.

„Уважаема госпожо Гавраилова, благодаря Ви затова, което видяхме на сцената, скъпи преподаватели, благодаря Ви за ентусиазма, за сърцето, с което работихте с нашите деца! Скъпи деца, благодаря, че вярвате на нашите преподаватели и сте тук заедно с нас и поздравления, че ни разплакахте, от умиление, няколко пъти тази вечер! Скъпи родители, благодаря Ви, че подкрепяте своите деца и сте заедно с тях тук, че ги подкрепяте да участват в Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, чийто годишен концерт е едва за трети път. Когато преди три години, обединихме и направихме един голям център, имаше много критика, имаше много негативи, но както виждате, когато сме обединени, сме по-силни и децата ни го доказаха.“, каза Христина Шопова.

Директорът на ЦЛТРДБ изказа благодарности за подкрепата на община Благоевград, за доверието на родителите към преподавателите, към самите преподаватели за търпението и професионализма им, както и за помощта към непедагогическия персонал.

На сцената се редуваха певци,китаристи,пианисти,цигулари и балерини. Публиката аплодира и малки актьори, и танцьори.

Годишният концерт се превърна в традиционен. Той се организира в края на всяка учебна година, а в него взимат участие всички школи в Центъра.

Коментари

Задължително поле