Андреа лъсна чисто гола във вана (СНИМКА)

Пуснаха обвинения за хакването на НАП

Защитен свидетел обвинен в убийството на варненски диджей

Русия предложи на Турция изтребители Су-35 По-рано днес САЩ блокира Анкара от програмата си за бойни самолети F-35

Двуглава костенурка се роди в Малайзия Оцеляла едва няколко дни

Започна одит на информационните системи на НАП

Иран задържа петролен танкер в Персийския залив

Рицарите на Малта дариха линейка на „Пирогов“

Бюджетната комисия отхвърли президентското вето върху безлимитното финансиране на партиите от фирми

Два проекта стартират в защитено жилище за младежи с интелектуални затруднения Ще бъдат направени обновяване на базата и подготовка за заетост на младежи

Велико Търново ще получи европейски средства за доизграждане на ВиК инфраструктурата В областта от Оперативна програма „Региони в растеж“ се инвестират близо 67 млн. лв. по 28 договора

Бащата на Неймар на среща с „Ювентус“

Паламудът се люпи, хванали няколко малки риби в Лозенец и Приморско

Млади атлети и журналисти се включват в проект срещу агресията в спорта

Йоана води любовна Fiesta от 20-метрова кула Течението отнася лодката на певицата, спасителен екип я връща на брега на язовир Огняново

Деца от интернат обрали пекарна и магазин в Шуменско

Три деца от интернат в Разградско си набавиха инструменти за разбиване и успяха да оберат два обекта в съседната област Шумен. Криминалисти са уличили три момчета на възраст между 16 и 17 г. като обирджии на магазин в град Плиска и пекарна в град Нови пазар, откъдето бяха отмъкнати 430 лв. на стотинки.
Тийнейджърите от възпитателното училище интернат „Н.Вапцаров“ в град Завет са направили пълни самопризнания, съобщават от полицията.

Както „Труд“ писа, на 5 февруари двата обекта осъмнаха разбити и обрани. Към 230 лв. на монети липсвали от смесения магазин в Плиска, а каръците се спънали в клони на улицата и разпиляли половината.
По време на извършване на кражбите възпитателите установили липсата на момчетата в интерната. Не само това ги е издало обаче. Криминалисти открили и забравени инструменти – клещи, отвертка и други, които са им послужили за извършване на нападенията. От единия обект те си тръгнали и с едно чекмедже. Нямали време да вадят парите. Казали на полицаите точно къде са го изхвърлили.

След обирите се прибрали в интерната. Има данни, че са стигнали до Шуменско с откраднат автомобил. Работата по документиране на престъплението продължава. Изяснява се съпричастността на триото и към подобни престъпления на територията на страната. Момчетата са от различни краища – село Радомирци, Бургас и Дряново. Във възпитателното училище се озовали за подобни деяния с цел да се поправят.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.