Деца от търновско училище подготвят подаръци за свои съученици сираци

hdr

Коледен базар на играчки, картички и украса за предстоящите празници постави началото на благотворителните инициативи в ОУ „Бачо Киро“, Велико Търново. Различни изделия, изработени от ученици в училището и с помощта на техните родители, могат да бъдат видени на благотворителния базар до 18-ти декември.

Предметите са изработени вкъщи или в организирани в училището коледни работилници. Чрез различни изобразителни и приложни техники са получени прекрасни предмети – чудесни идеи за подарък на близки и приятели.

Базарът се организира от Клуба на младия учител в ОУ „Бачо Киро“ с подкрепата на Училищното настоятелство и ръководството на училището. Инициативата е част от редица благотворителни дейности в училището. Освен базар, Коледните благотворителни инициативи включват и организирането на празнични концерти. Тази година те ще бъдат на 18-ти декември, понеделник. Заедно със събраните от Коледния концерт и базара средства ще бъдат осигурени подаръци за деца сираци и полусираци от училище „Бачо Киро“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България