Франция говори за Здравка Евтимова

Започва обработката срещу комари в София

Новакът „Царско село“ представи каре нови

Караянчева в Баку: Пристъпваме към ротационното председателство ПАЧИС с чувство на висока отговорност

Окръжен съд – Бургас присъди 10 месеца затвор за наркотици Европейски съдии наблюдаваха процеса

Карлос Контрера с предложения за плана за Борисовата градина

Кредитното консултиране – една от най-динамично развиващите се услуги в България Интервю с Деян Василев, председател на Асоциацията на Кредитните Посредници в България и основател на Кредитланд

Бюджетна комисия прие на второ четене партийната субсидия да се намали на 1 лев на глас

Путин: Недопустимо е директорът да получава 10 пъти по-висока заплата от редовия работник

Емануела се разголи за реклама

Аржентина на мач от отпадане

Топлофикация – Перник осъди общината за просрочени задължения

„УМБАЛ-Бургас“ получи 510 пакета специални пелени за недоносени бебета

Сравниха Салах с Роналдо и Меси

Хакери атакуваха живата връзка с Путин "Росстелеком": Отразихме две мощни DDoS-атаки

Деца призоваха търновските шофьори да пазят живота им на пътя Малчуганите раздаваха листовки в акция съвместно с полицията

Десетки деца, заедно със служители на Пътна полиция раздаваха в петък листовки на водачите на автомобили с призив за разумно шофиране. Акцията бе организирана от Дирекция „Социални дейности” в Общината, съвместно с Областната дирекция на МВР, Сдружението на кметовете и кметските наместници и Дарителско сдружение „Св. Иван Рилски”.

Пред сградата на Централната поща в старата столица в акцията се включиха чаровните деца от Детската полицейска академия на Основно училище „П.Р.Славейков”. „Има шофьори, които не спират на пешеходни пътеки и карат бързо. Затова с тези листовки ще ги накараме да се замислят и да пазят децата.” – каза Теодор Тодоров. Съученичката му Велислава Минева призова: „Карайте по-бавно и помнете, че един детски живот е по-важен от пристигането ви с минута-две по-рано някаде!”

Двойно са намалели произшествията с непълнолетни за първото четиримесечие на годината, в сравнение със същия период на миналата година, отчетоха от Областната дирекция на МВР в старата столица. Въпреки това, сядайки зад волана, нека послушаме призива на децата – да пазим живота на другите, да бъдем толерантни и да помним, че основната цел на едно пътуване винаги е да пристигнеш жив и здрав.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.