Северна Корея е предложила премахване на тежката артилерия от границата

Антониу Гутериш: Броят на страните, участващи в конфликти, е най-големият за последните 30 години

Китай гневен на нови US мита Търговският конфликт се разгорещи (инфографика)

Боил Банов в Шипка: Сградата на читалище „Светлина-1861“ ще бъде възстановена Започва процедура за обявяването й за паметник на културата

БЛС: Информацията за “Медицински одит” беше поднесена по начин, който оронва авторитета на цялото съсловие

Мондиалът на статичните положения

Полша иска да е посредник между ЕС и САЩ

Четвърти нов в ЦСКА

Ветерани и миньори щурмуваха сградата на парламента в Киев

Румен Радев в Братислава: Охраната на външните граници на ЕС трябва да се засили безкомпромисно

За първи път в България поставят опера в цирк

Запали се самолетът на Саудитска Арабия

Община Каварна е със запорирани сметки заради дългове към Балчик

Макрон нахока тийнейджър, нарекъл го “Маню”

“Лудогорец” на “кръстоносен” поход

Деца рисуваха народните будители в Горна Оряховица

Снимка: Община Горна Оряховица

Ученици рисуваха ликовете на народните будители в Горна Оряховица. В навечерието на 1 ноември най-опитните участници от клуб „Графично ателие“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие в железничарския град, с ръководител Илия Банков, рисуваха портретите на изявени българи. Изображенията са изложени във фоайето на Младежкия дом. Паралелно с Празнично-образователния пленер посветен на 1 ноември, бе открита и изложба „Летни дейности“. Изложбата включва произведения на изкуството, които участниците в летните дейности на клуб „Графично ателие“ и клуб „Земята и ние“, с ръководител Жанета Никифорова, изработиха през лятната ваканция.

През настоящата учебна година Центъра за подкрепа за личностно развитие разшири дейността си. В Центъра функционират 25 постоянно действащи групи за развитие на интересите, способностите, компетентностите и изявата в областта на науките, технологиите и изкуствата, които обхващат над 390 деца и ученици обучаващи се на територията на Община Горна Оряховица.

Нова дейност за Центъра е създадената група за психологическа и педагогическа подкрепа, в която специалист „Психолог“ полага грижи за деца и ученици от образователните институции в Община Горна Оряховица, като провежда и психолого – педагогически консултации с родители при заявена необходимост.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.