Деян Каменов – Дидо влиза във „Фермата“

Вокалистът на Д2 е първият известен участник в четвъртия сезон на риалити предаването

Певецът Деян Каменов, познат като Дидо от Д2, влиза в четвъртия сезон на риалити предаването „Фермата“. Музикантът избра да се включи в предстоящия сезон на шоуто, което тази година е под мотото „Съединение“, където заедно с други популярни и редови участници ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. Той е и първата известна личност, която продуцентите и водещите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриват.

„Дидо не е типичната рок звезда. Той спортува, ходи по планините, живее здравословно, човек, който се опитва да живее в хармония с природата – все теми, които засягаме във „Фермата“, сподели Андрей за участието му.

От 13 години Дидо е фронтмен на Д2 – една от най-успешните и обичани български рок групи, която е излизала на една сцена със световни звезди като Bon Jovi, Guns N’ Roses и Aerosmith. 34-годишният музикант коментира, че „Фермата“ е предизвикателство, което отдавна е чакал, едно връщане към детство и природата, която обожава.

„Фермата“ е предаване, което винаги ми е харесвало и съм го смятал за смислено“, разказа първият известен участник в предстоящия сезон на шоуто. Дидо призна, че на влизане в предаването ще вземе със себе си само една празна чаша. „Искам да се почувствам в непозната среда, в непозната обстановка, с непознати предизвикателства, и да попивам, да се науча на нещо ново - да гледам на живота от различен ъгъл. Природа и конкуренция. Какво по-хубаво от това? Влизам, за да водя битка и да я спечеля“, допълни фронтменът на Д2.

Макар че е роден в София, Дидо има сериозен опит с живота на село, тъй като всяка ученическа ваканция е прекарвал при баба си и дядо си. Те са хората, които са го научили на тънкостите в селската работа. И до ден днешен, във всеки един свободен момент, той не забравя да ги посещава и да им помага. Цени и се възхищава на всичко българско и вярва, че има причина да е роден точно тук: „И просто всеки път като се кача в планината, или си отида при баба и дядо разбирам, че има причина да сме родени тук.“

Новият сезон на "Фермата" започва през септември. „В рамките на „Фермата“ 4 ще се опитаме да направим един експеримент, за да видим, какво би се случило, ако всички българи се върнат и заживеят под един покрив“, сподели пред Би Ти Ви Андрей Aрнаудов. Продуцентът на предаването разкри още, че в този сезон ще има повече съревнования и дуели, както и че участниците са 20, но реално прага на Фермата ще прекрачат 21 човека, сред които и една звезда от световна величина със специален статут.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл