Деян Славчев – Део: Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО

Важното е да играе и късметът да е с него в този момент

- От колко години си водещ на СПОРТ ТОТО? Какво е да раздаваш толкова много печалби на хората?

- Вече повече от три години съм водещ на предаването, повярвай ми – наистина е страхотна емоция. Макар, че всяка седмица съм четири пъти на ефир и всеки път теглим печелившите числа, винаги има тръпка. И не говоря само за сценичната треска. Аз истински се вълнувам, дали точно днес някой ще спечели джакпота и кой ще e новият тото милионер на България. Само преди две седмици г-жа Янка Панайотова от гр. Варна стана 95-ият тото милионер. А сега предстои да разберем кой ще е следващият, 96-ти по ред? Който ще уцели печелившите числа в играта 6/49 и ще стане по-богат с почти 6 000 000 лева. Това са страшно много пари. Всеки от нас има планове какво ще прави с толкова милиони.

- А ти какво би направил?

- Мисля, че първо бих купил голямо жилище за семейството ми – защо не и къща. Бих осигурил добър живот на децата ми, но най-вече – качествено образование. След време бих пътувал много. Аз обичам спорта, така че ще похарча пари, може би за първи път в живота си по-безразсъдно, за да задоволя и най-малките си прищевки за добра спортна екипировка. Вероятно с толкова пари ще практикувам любимите си спортове на по-екзотични места. Ще поглезя близките си, мога да си позволя да удовлетворя по една, макар и глупава прищявка на любимите ми хора. Но мисля, че най-вече ще се почувствам по-спокоен за бъдещето.

- Какво е усещането да обявиш, че някой печели джакпота в размер на един, два, три, четири, пет милиона лева?

- Адреналин – като в сърфа и сноуборда, даже може би малко по-силен. Например спомням си един от първите милионери, които обявих. Той беше бизнесмен и искаше с парите от печалбата да построи ВЕЦ. Следващият късметлия удари шестицата само няколко месеца по-късно, той беше овчар. Това са най-различни хора – богати, не чак толкова заможни, млади, възрастни… Всеки e с различна история и път в живота. Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО. Важното е да опитва и късметът да е с него в този момент.

- Много ли джакпоти са паднали в твое присъствие? Много милионери ли си обявил?

- Не съм ги броил, наистина. Джакпотите, които участниците са спечелили през последните три години, са немалко. Но ние сякаш сме свикнали да обръщаме много внимание на милионните печалби. Но освен тях, СПОРТ ТОТО раздава много други. Сега, в неделя, ще има специален тираж, посветен на един от най-светлите християнски празници – Успение Богородично и на всяка една Мария, Марияна, Мариян и други над 200 000 именници. Чрез жребий в играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще бъдат изтеглени извънредни печалби и един късметлия, ще спечели чисто нов луксозен автомобил заедно с включен бонус от 5 000 лева.  А в играта 5/35 извънредната печалба ще е 10 000 лева. В момента с колегите от СПОРТ ТОТО пътуваме из цяла България, за да връчваме печалбите на участниците в игрите ни. Миналата раздадохме не една, не две, не три, а шест различни печалби във Варна, като сред тях бяха и 4 нови автомобила. Нови коли връчихме и в Русе, и в Севлиево през тази седмица. Продължаваме следващите дни и в други градове, където радваме почитателите на тото игрите.

- Какво стои зад израза „Малко за много“?

- Ще започна с това, че печалбите от СПОРТ ТОТО са неизчерпаеми. Защото след като падне джакпот, игрите ни веднага се зарежда с нови суми. Например в играта „Тото 2 – 6 от 49“ – ако падне джакпотът от почти 6 000 000, веднага, още на следващия тираж, той стартира с нови 2 000 000 лева. И само срещу 1 лев залог, ако имат късмет, участниците могат да станат милионери.  Същото е и в „Тото 2 – 6 от 42“, както вече стана дума, джакпотът от над един милион лева беше спечелен само преди две седмици. И играта беше заредена веднага с нови 300 000 лева, а само преди няколко дни нов участник от гр. Айтос уцели печелившите числа и се сдоби с над 330 000 лева. Играта веднага пак беше заредена с нови 300 000, а залогът е 75 стотинки. За играта „Тото 2 – 5 от 35“ стойността на залога е още по-малка, само 70 стотинки,  но почти във всеки тираж имаме познали 5-те числа и много печалби. Играта Тото Джокер, само срещу 20 стотинки залог, носи десетки хиляди левове печалби. И най-хубавото е, че във всеки тираж и във всяка игра винаги има чудесни парични и предметни печалби и бонуси.  Това е СПОРТ ТОТО – срещу много малък залог получаваш много печалби.

- Знаем, че освен шанса за големи печалби, участниците в тото игрите могат да подкрепят и каузата на Български спортен тотализатор, нали?

- Да, така е. Мисията на СПОРТ ТОТО е да подпомага спорта. Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за  българския спорт и спортните федерации. Това са 1/3-та от постъпленията в игрите. Разбира се, всичко това се случва благодарение на участниците в игрите на СПОРТО ТОТО. Те правят спорта у нас възможен. Неслучайно ние казваме, че даваме повече. Даваме повече и на участниците в игрите, и на спорта в България. Страхотно е! И за финал да напомня на тези, които са решили да се включат в нашите игри – джакпотите в тях са на обща стойност от близо 10 000 000 лева. Така, че нека късметът бъде с вас!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото