Джансу Дере влиза в нов проект

Турският телевизионен канал TV8, който в момента излъчва поредиците "Дъщеря" и "Светско общество", подготвя нов сериал, чието излъчване ще започне през април. Продуцентът на поредицата Фатих Аксой направил предложение за главната женска роля на известната актриса Джансу Дере, която у нас в момента гледаме като Зейнеп в сериала "Майка".

Според най-новата информация, тя приела офертата, въпреки че след участието си в интернет поредицата "Личност" на режисьора Халук Билгинер, каза, че вече няма да участва в телевизионни сериали.

Продуцентът Фатих Аксой е убеден, че новият проект ще е бомбата на годината за TV8. Но кой ще играе главната мъжка роля, все още не е известно.

Междувременно Джансу Дере бе засечена от журналисти в компанията на близката си приятелка Бурчин Терзиоглу. Дере отговори с мълчание на въпроса дали ще участва в новия сериал на TV8, но категорично отрече появилата се информация, че след "Езел" отново ще се снима с Кенан Имирзалъоглу в сериал.

"Няма нищо такова. Дадохме предпочитанията си за два напълно различни проекта."

Междувременно турските медии тиражираха новината, че Джансу Дере си има нова любов.

Това е художникът Ренан Калели, който преди това е имал връзка с Нехир Ердоан и е бил женен за Хатидже Аслан.

Докато се снима в сериала "Личност", Джансу Дере бе набедена за връзка с екранния си партньор - талантливия Метин Акдюлгер (Султан Мурад от "Великолепният век: Кьосем" и Оркун от "Кварталът на богатите"), но мълвата не бе потвърдена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали