Джансу Дере: Самотата е красива

Популярната турска актриса Джансу Дере участва в нова фотосесия с Майлс Чъмли-Уотсън, бившия приятел на Риана за корицата на известно лайф-стайл списание в Турция. Съвместната фотосесия привлече много внимание. Мнозина дори предположиха, че двамата имат връзка, но в интервю за списание Vogue Джансу отрече това предположение и каза, че много обича самотата. „Самотата е прекрасна, когато сам я избираш. Всеки трябва да може да бъде сам“, казва актрисата.

Припомняме, Джансу Дере е турски фотомодел и актриса. Родена е на 14 октомври 1980 г. в Анкара. От дете мечтае да стане балерина, но мечтата си остава само мечта. След като получава основното си образование в Измир, тя постъпва в Държавния университет в Истанбул в отдела по археология. През 2000 г. тя заема 3-то място в конкурс за красота.

Феновете я познават като първата турска жена, която става лице на марката L'Oreal Paris. 42-годишната турската актриса, която българските зрители познават от поредиците „Завръщане“, „Езел“, „Великолепният век“ и „Майка“, в момента се радва на огромна популярност в своята родина и извън нея.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица