Джан Яман е новият секссимвол на Турция

За кратко време младият турски актьор Джан Яман се превърна в новия секссимвол на Турция

Високият му рейтинг в Турция се дължи главно на женската аудитория, която и без друго е основният консуматор на сериали, като мускулите му дават преднина от 3/4 пред актьорското му превъплъщение, колкото и самият той упорито да се съпротивлява срещу подобни мнения.

В момента Джан Яман се снима в поредицата "Ранобудна птица" с чаровната си колежка Демет Йоздемир, вследствие на което се заговори за сърдечна връзка между тях и извън снимачната площадка. Това била и причината Демет Йоздемир да се раздели с гаджето си Сечкин Йоздемир /съвпадението на фамилиите е случайно/ и да празнува посрещането на Нова година с Джан и семейството му.

Сега обаче в социалните мрежи се появи информация, че отношенията между Джан и екранната му партньорка са охладнели. Според слухове, след общи сцени, младите актьори не си общували. Това твърдят и хора от екипа на сериала.

Причина за всичко това била 27-годишната красавица Екатерина Рамос , “Мис Украйна 2016”, която станала последователка на турския актьор в Instagram. Когато репортери я попитали дали харесва Джан, моделът шеговито отговорил: „Аз съм последователка и на Барак Обама в социалната мрежа!”.

Очевидно интересът към живота на изгряващата звезда Джан Яман надхвърля границите и по него е залитнала и украинката, която преди това бе гадже на немския футболист с турски произход Илкай Гундоган.

Говори се, че Екатерина Рамос е оставила съобщение в Instagram за Джан Яман. Между другото, това не е първият интерес на чужда хубавица към турски актьор, като с най-много ухажорки бе Бурак Йозчивит, но жена му Фахрие Евджен ги блокира.

Красавецът Джан Яман е роден през 1989 г. в Истанбул. Завършва Италианския лицей с отличие и е първи по успех в своя випуск, като още от тогава дава заявка за успешно бъдеще. След това следва в САЩ за адвокат близо пет години, но така и не се реализира в тази област за дълго. Работи в сферата на правото за малко, като през това време се занимава и с любимото си хоби, което по-късно се оказва негово призвание и професия, а именно - актьорското майсторство.

Първата си роля изиграва през есента на 2014 г. в сериала "Сърдечни работи", партнирайки на Синем Кобал, снимал се е още с Бену Йълдъръмлар и Селма Ергеч. Джан играе в "Да обичаш на инат" и "Кой не е обичал?" През 2017-а се снима в "Пълнолуние", а сега в "Ранобудна птица".

Джан Яман полага изключителни грижи за атлетичното си тяло. Пет пъти седмично тренира бокс и кросфит и е превърнал зимната градина в дома на баща си в Решадие във фитнес-зала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица