Джан Яман и Демет Йоздемир официално са гаджета

Двойката обяви новината малко преди актьорът да получи награда "Изгряваща звезда на годината"

Миналата седмица в зала "Арена" в Истанбул бяха раздадени ежегодните награди на списание "GQ" - "Личност на годината". Те се връчват по света вече 23 години. От страна на турското издание на "GQ" бяха отличени местни звезди, привлекли общественото внимание със своя талант, стил и успех през 2018 година.

Много известни личности - актьори, продуценти, режисьори и музиканти дойдоха на ярка церемония по награждаването. Сред гостите бяха Йълмаз Ердоган, Бенсу Сорал, Хенде Сорал, Исмаил Демирджи, Джан Яман, Демет Йоздемир, Големият Онал, Арас Булут Ийемли, Демет Евгар, Хазал Филиз, Ръза Коджаоглу и много други.

Основен спонсор на събитието бе компанията "Clear", но тяхното рекламно лице Бурак Йозчивит не можа да дойде на церемонията, но написа на страницата си в Instagram: „Този ​​път няма да мога да присъствам на вечерта "Личност на годината", спонсорирана от "Clear" и да споделя радостта от това вълнуващо събитие, но сърцето ми е с вас."

За "Актьор на годината" бе обявен Арас Булут Йинемли, като наградата му връчи колегата му Ръза Коджаоглу. Призът "Жена на годината" получи Демет Евгар, като статуетката й даде Селчук Йонтем, който помним като Аднан от сериала "Забраненият плод".

Набиращият изключителна популярност в Турция и извън границите на страната актьор Джан Яман, който в момента се снима в хитовата комедийна поредица "Раннобудна птица" бе обявен за "Изгряваща звезда на годината".

На церемонията присъства и неговата екранна партньорка Демет Йоздемир. Преди това, в Деня на влюбените, двамата любимци на публиката обявиха официално, че са заедно и споделиха своя обща снимка в профилите си в социалната мрежа Instagram. Понечили да се целунат на фотоса, Демет, позната у нас от "С Русия в сърцето" и "Стая 309", и Джан Яман, известен от "Любов на инат" и "Горчиво и сладко", сложиха край на разпространяващия се открай време слух за връзка между тях, потвърждавайки я повече от красноречиво.

Преди това Демет Йоздемир имаше връзка с колегата си Сечкин Йоздемир /съвпадението на фамилиите е случайна/, но за раздялата им се заговори с влизането на Демет в новия сериал "Ранобудна птица". Тогава актрисата обясни, че със Сечкин са се разделили поради прекомерната им заетост и липсата на свободно време за поддържане на връзката им. Тя обаче тутакси бе заподозряна, че е завъртяла главата на новия си екранен партньор Джан Яман. Двамата дълго отричаха любовна афера извън снимачната площадка, но ето че истината най-накрая излезе наяве.

Демет Йоздемир и Джан Яман са новата звездна любовна двойка в Турция.

Коментари

Задължително поле