Джей Ло носи стягащо бельо (СНИМКИ)

Идният месец, актрисата и певица Дженифър Лопес ще навъши 50 години, с което тя попада в списъка на звезди в Холивуд, които на тази възраст са в перфектна форма.

Джей Ло тренира изключително усилено и се храни много здравословно, но за изваяната си фигура разчита и на една малка женска тайна - стягащото бельо.

През последните дни, тя и годеникът й Алекс Родригез, празнуват завършванията на училище на своите 4 деца, като на церемонията вчера, Джей Ло допусна моден гаф, обличайки рокля, разкриваща стягащото бельо.

Прасковеният тоалет на Gucci, високите бели токчета и останалите аксесоари са чудесно подбрани, но моделът и дължината на роклята не бяха подходящи за бельото, което певицата носеше отдолу.

На повечето папарашки снимки, изтекли онлайн, се вижда как певицата постоянно придържа роклята си и се опитва да скрие подаващото се бельо с дамската си чанта. Силният вятър също не й помага в тази ситуация.

Моделът на бельото прилича на боди с къси гащи, което обхваща целия торс и оформя тънка талия и повдигнато дупе.

Съвсем скоро, Дженифър Лопес тръгва на турне, а в профила си в Instagram често публикува снимки и видеа от интензивните си тренировки, с които се подготвя за него. Очевидно обаче, Джей Ло се стреми не просто към стегнато тяло, а към перфектна визия, поради което разчита на подобни трикчета, за да я постигне.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица